Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του “The Bear”

    Μέσω μιας νέας αφίσας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το FX ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του “The Bear” θα φτάσει στις οθόνες μας στις 22 Ιουνίου.

    Δείτε την παρακάτω:

    Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του "The Bear"
    Αφίσα της δεύτερης σεζόν του “The Bear” (μέσω FX).

    Η ημερομηνία συνάδει με τα παρελθοντικά δημοσιεύματα και το teaser που ήθελαν τη σειρά να επιστρέφει το καλοκαίρι. Η νέα σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια (δύο παραπάνω από την προηγούμενη) και θα επικεντρώνεται στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου.

    Η σειρά ακολουθεί έναν νεαρό σεφ της υψηλής γαστρονομίας, που αναγκάζεται να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στο Σικάγο για να τρέξει το ταχυφαγάδικο της οικογένειάς του μετά την αυτοκτονία του αδερφού του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Jeremy Allen White ως Carmy Berzatto, Ebon Moss-Bachrach ως Richie Jerimovich, Ayo Edebiri ως Sydney Adamu, Lionel Boyce ως Marcus, Liza Colón-Zayas ως Tina και Abby Elliott ως Sugar Berzatto. Δημιουργός είναι ο Christopher Storer, ο οποίος είναι και co-showrunner, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός με τους Joanna Calo, Josh Senior, Hiro Murai και Nate Matteson.

    Ο White κέρδισε Χρυσή Σφαιρα, Βραβείο της Ένωσης των Κριτικών και Βραβείο της Ένωσης των Ηθοποιών για τον ρόλο του. Τα νέα της ανανέωσης τα μάθαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε και η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη για προβολή στο Disney+.

    Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του "The Bear"

    Δείτε τo “The Bear” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ