Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ανανέωση και επέκταση λαμβάνει το “That ’90s Show”

    Ανανέωση και επέκταση λαμβάνει το "That '90s Show"

    Ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε το Ουισκόνσιν για ακόμα μια φορά, καθώς το Netflix ανακοίνωσε ότι το “That ’90s Show” θα αποκτήσει μια δεύτερη σεζόν.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα είναι μεγαλύτερος, καθώς θα ετοιμαστούν 16 συνολικά επεισόδια, έναντι της πρώτης σεζόν που ήταν μόλις 10. Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στις 19 Ιανουαρίου 2023 και ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών σε 35 χώρες έχοντας αποσπάσει μέχρι στιγμής 41 εκ. ώρες προβολής.

    “Όλοι μας στο ‘That ‘90s Show’ ήμασταν ενθουσιασμένοι από τη ζεστή, ενθουσιώδη ανταπόκριση στην πρώτη σεζόν”, είπε ο συν-δημιουργός, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, Gregg Mettler σε δήλωσή του. “Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο Point Place για ένα ακόμα καλοκαίρι γέλιων και εκπλήξεων. Γεια σου, 1996!”

    “Το χρωστάμε στους fans, παλιούς και νέους, που έκαναν το ταξίδι με εμάς στην πρώτη σεζόν — και ανυπομονούμε να είμαστε εκεί μαζί τους στη δεύτερη σεζόν”, πρόσθεσε η συν-δημιουργός και εκτελεστική παραγωγός, Lindsey Turner.

    Η σειρά αποτελούσε sequel του “That 70’s Show” που έτρεξε για οχτώ σεζόν από το 1998 μέχρι το 2006. Οι Debra Jo Rupp και Kurtwood Smith επέστρεψαν στους αρχικούς τους ρόλους, Red και Kitty Forman, αντίστοιχα, ενώ, παράλληλα, οι Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis και Wilmer Valderrama έκαναν guest εμφανίσεις. Κύριοι πρωταγωνιστές ήταν οι Callie Haverda ως Leia Forman, Ashley Aufderheide ως Gwen, Mace Coronel ως Jay, Maxwell Acee Donovan ως Nate, Reyn Doi ως Ozzie και Sam Morelos ως Nikki.

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Καλώς ορίσατε στο Ουισκόνσιν! Είναι 1995 και η Leia Forman, η κόρη του Eric και της Donna, επισκέπτεται τον παππού και τη γιαγιά της για το καλοκαίρι. Εκεί, δένεται με μια νέα γενιά παιδιών του Point Place υπό το άγρυπνο βλέμμα της Kitty και την αυστηρή ματιά του Red. Το σεξ, τα ναρκωτικά και το ροκ εν ρολ δεν πεθαίνουν ποτέ, απλώς αλλάζουν στιλ”.

    Οι δημιουργοί του “That 70’s Show”, Bonnie και Terry Turner, καθώς και η κόρη τους, Lindsey, είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί στο project και άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Marcy Carsey, Tom Werner, Jessica Goldstein και Chrissy Pietrosh.

    Πώς σας φαίνεται η ανανέωση του “That ’90s Show”; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ