Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έως το 2027

    Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έως το 2027

    Έπεσαν και οι υπογραφές μετά τη συμφωνία των πλευρών τα περασμένα Χριστούγεννα

    Η συμφωνία κυρίων, στην οποία είχαν φτάσει Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου τα περασμένα Χριστούγεννα για πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους, πήρε σήμερα (Παρασκευή 9/2) σάρκα και οστά. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2027.

    Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30/06 του 2027.

    Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ. Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό.

    Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027. In Razvan we trust…».

    Μάλιστα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτησή του στα Social Media έστειλε το δικό του μήνυμα που αναφέρει: «2017-2024 και συνεχίζουμε! Περήφανος για σένα Στρατηγέ».

    Εν τω μεταξύ, η σημερινή (9/2) προπόνηση επεφύλασσε ένα δυσάρεστο μαντάτο για τον Λουτσέσκου, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο, οπότε και οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ (Κυριακή 11/2, 20:00 – Τούμπα), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

    Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΟΚ



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ