Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ανανεώστε οικονομικά την κουζίνα σας

    Το φθινόπωρο είναι πιο κοντά από ποτέ και η ανάγκη για ανανέωση στον προσωπικό μας χώρο είναι απαραίτητη. Πόσο μάλλον για την ανανέωση στην κουζίνα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού συνήθως αποτελεί έναν χώρο παραμελημένο όσον αφορά την διακόσμηση.

    Σκέψου όμως πόσο χρόνο περνάς στην κουζίνα μαγειρεύοντας, πίνοντας καφέ ή τρώγοντας με καποια αγαπημένα πρόσωπα. Όπως το σαλόνι ή το υπνοδωματιό σου έχουν τον προσωπικό σου χαρακτηρα, έτσι ακριβώς πρέπει να είναι και στην κουζίνα σου. Μία ανανέωση, και δεν εννοούμε απαραίτητα τα έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/, μπορεί να είναι από μικρά διακοσμητικά ή είδη αποθήκευσης μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές. Αν όμως έχεις low budget και προτιμάς να επενδύσεις και σε άλλους χώρους του σπιτιού, τότε σου δίνουμε μερικές ιδέες για εύκολη και γρήγορη ανανέωση της κουζίνας σου.

    Οργάνωση κουζίνας & αποθήκευση

    Σίγουρα, όπως συμβαίνει σε κάθε κουζίνα, έτσι και στη δική σου αρκετά πράγματα, σκεύη ή ακόμα και τρόφιμα, βρίσκονται εκτός ντουλαπιών. Σκέψου πως μπορείς να τα οργανώσεις ώστε να φαίνονται ακόμα μιο όμορφα και το σημαντικότερο, τακτοποιημένα. Δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να επισκεφθείς καταστήματα με είδη κουζίνας και να βρεις τα κατάλληλα. Ξεκίνα από το απλά όπως από την αλατιέρα σου ή ακόμα και από γυάλινα βάζα για τα μυρωδικά σου ή και τα μακαρόνια.

    Κουρτίνες

    Ακόμα και αν η κουζίνα σου έχει ένα μικρό παράθυρο, σίγουρα υπάρχει χώρος για μία κουρτίνα, στόρια ή ακόμα και ρολοκουρτίνα. Επίλεξε μία κουρτίνα ή στόρια σε παστέλ χρώματα & ουδέτερα που αναμφισβήτητα θα ταιριάζουν με το πλακάκι της κουζίνας. Μην κάνεις υπερβολές καθώς το παν σε μία κουζίνα είναι να φαίνεται τακτοποιημένη και καθαρή.

    Φυτά & Μυρωδικά

    Τι καλύτερο από το να έχει η κουζίνα σου κάποια μικρά φυτά εσωτερικού χώρου ή ακόμα καλύτερα μυρωδικά; Επίλεξε μικρά κασπώ και μπορείς να κάνεις για λίγο τον κηπούρο φυτεύωντας βασιλικό, ρίγανη ή οποιοδήποτε άλλο μυρωδικό μπορείς να βρεις σε σπόρους. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις καθώς συχνά στον χώρο της κουζίνας ανεβαίνει η θερμοκρασία λόγω της θερμότητας που εκπέμπει. Συνεπώς, οι γλάστρες θα πρέπει να είναι μακριά από την συσκευή της κουζίνας.

    Μπορεί όλα τα παραπάνω να σου φαίνονται μικρές σαν αλλαγές αλλά σίγουρα θα αλλάξουν ουσιαστικά τον χώρο σου και θα τον ανανεώσουν! Είτε προτιμάς τις κλασικές είτε τις μοντέρες κουζίνες , τα παραπάνω θα κάνουν τον χώρο σου να φαίνεται πιο οικείος και ζεστός!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ