Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναποφάσιστος ο ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα της εκπομπής «Dr Oz» με την Αλιμπέρτη

    Την ώρα που κάποιοι ανακοινώνουν την ημερομηνία της πρεμιέρας του «Dr Oz» στον ΑΝΤ1, κάποιοι άλλοι από το κανάλι του Αμαρουσίου τονίζουν ότι είναι καλύτερο να κρατάμε κάποιες φορές στάση αναμονής.

    Δεν είναι απλή μια τηλεοπτική πρεμιέρα και μάλιστα εν όψει εκλογών. Πόσο μάλλον για μια εκπομπή που θα ενεργοποιήσει την καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, θα βάλει ξανά στον ανταγωνισμό το τηλεοπτικό κανάλι και θα πυροδοτήσει τη διαφημιστική αγορά.

    2130 SOFIA ALIMPERTI 2392004

    Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει στείλει ακόμα επίσημο δελτίο Τύπου ούτε καν για τους συντελεστές της εν λόγω εκπομπής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η επίσημη φωτογράφιση με τη Σοφία Αλιμπέρτη, τον γιατρό Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο έχει γίνει από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, η ομάδα δεν έχει μπει για γύρισμα.

    alimperti

    Οι διαδόσεις θέλουν τους συντελεστές να μπαίνουν σε γύρισμα στις 20 Μαρτίου προκειμένου να γίνει η έναρξη τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 17.00… Αλλά θα γίνει η πρεμιέρα ή θα τιναχθούν όλα στον αέρα;

    Διστακτικός

    Ο ΑΝΤ1 εμφανίζεται τα τελευταία 24ωρα ιδιαίτερα διστακτικός για το αν θα πρέπει να βγει τώρα η εκπομπή μεσούσης της σεζόν και ενώ θα είναι σε εξέλιξη η προεκλογική περίοδος ή μήπως θα ήταν καλύτερο η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί του χρόνου, από τη στιγμή μάλιστα που το «Dr Oz» θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο, κι όχι ζωντανά.

    2116 SOFIA ALIMPERTI 2392004

    Από την άλλη μεριά, η εταιρεία παραγωγής έχει κάθε λόγο να βιάζεται να γίνει τώρα η πρεμιέρα, γι’ αυτό και αφήνει να διαρρεύσει ως ημερομηνία έναρξης, η 27η Μαρτίου, για να δεσμεύσει το κανάλι. Κάτι ήξερε τελικά η Σοφία Αλιμπέρτη που τόσα χρόνια απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι την τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς ξέρει ότι το να σηκωθεί η αυλαία σε μια εκπομπή είναι ένα σύνθετο θέμα και χρειάζεται και πολλή τύχη.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ