Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας

    Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, μόλις στα 15 της χρόνια. Κατόπιν, πήρε μέρος στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος» εκπροσωπώντας τη χώρα της. οι συνεργασίες με γνωστές εταιρείες και περιοδικά «έπεφταν» βροχή, ενώ κάπου εκεί ήρθε και μία φωτογράφηση για το περιοδικό Playboy, που απογείωσε τις μετοχές της.

    Και την καθιέρωσε στη συνείδηση του ανδρικού κοινού. Και πώς να μη συμβει αυτό; Η Anastasia Reshetova είναι αθεράπευτα όμορφη, ενώ διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί. Αλλά το μοντέλο από τη Ρωσία δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της εμφάνισής της.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Αν και 23 χρόνων έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση με καλλυντικά, χωρίς να έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ. Και μπορεί να είναι παντρεμένη, όμως, φροντίζει στο λογαριασμό της στο Instagram να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της, που κάνουν τους 2,5 εκατ. followers της να μακαρίζουν την τύχη του συζύγου της.

    Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας Anastasia Reshetova: Αυτή είναι η πιο seξι επιχειρηματίας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ