Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανατροπή με Καπουτζίδη στον ΣΚΑΪ, στον «αέρα» η παρουσίαση του The Voice

    Ενώ η εμπλοκή του Γιώργου Καπουτζίδη στα LIVE του «The Voice», μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού για Άγιο Δομήνικο προκειμένου να παρουσιάσει το «Survivor», θεωρούνταν σίγουρη, τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι υπήρξε ανατροπή.

    Συγκεκριμένα, αν και τα ρεπορτάζ ήθελαν τον επιτυχημένο δημιουργό να έχει δεχτεί την πρόταση του καναλιού του Φαλήρου για την παρουσίαση των τεσσάρων LIVE του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τηνεκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Καπουτζίδης τελικά αρνήθηκε να εμπλακεί με το «The Voice».

    Όπως ειπώθηκε, τα τέσσερα LIVE είναι πολύ κοντά χρονικά με την πρεμιέρα της δικής του εκπομπής στην ΕΡΤ, κάτι που τον έκανε να έχει δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο είναι καλό για το δικό του προϊόν να μπει στη διαδικασία να παρουσιάσει project σε άλλο κανάλι.

    Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς το πρώτο LIVE έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή, με το κανάλι να έχει περίπου 1,5 εβδομάδα να βρει παρουσιαστή.

    Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση, με τον ίδιο να μην έχει δώσει την απάντησή του, καθώς όλο αυτό είναι πολύ νέο για εκείνον.

    Μένει να δούμε αν το κανάλι του Φαλήρου θα καταφέρει να τον πείσει ή αν τελικά θα ψάξει άλλη λύση για το project.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ