Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση στη Νανά Παλαιτσάκη – «Εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη»

  Στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (7/11) το πρωί η Νανά Παλαιτσάκη, απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

  Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Συγγνώμη Ανδρέα, επειδή μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν. Εγώ το πρωί βλέπω Σταματίνα».

  Απαντώντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθάρισε πως: «Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Μέσα στη γενικότερη κριτική υπήρχε το στοιχείο ότι όταν του παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο σίγουρα δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα. Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας».

  «Άρα, είτε το παίζουμε εδώ και παίρνετε την αντίδραση μου και εξάλλου αν είναι να μου το δείξετε για να πω αντίδραση, εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη και δεν τις συσκευάζω ούτε τις διασκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω» πρόσθεσε.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ