Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Android Wear… ο αντίπαλος του Apple Watch

    Android Wear... ο αντίπαλος του Apple Watch

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#353535″ arrow=”yes” align=”left”]Μια νέα έκδοση λογισμικού με πληθώρα νέων χαρακτηριστικών[/quote]

    Η Google κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση για το λειτουργικό σύστημα του δικού της smartwatch, Android Wear, μερικές ημέρες προτού η Apple ξεκινήσει τις αποστολές του πολυαναμενόμενου Apple Watch.

    Η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως, hands-free ενέργειες, always-on εφαρμογές, υποστήριξη WiFi και ένα σύστημα αναγνώρισης emoji, τα οποία θα επιτρέψουν στις συσκευές Android Wear (όπως το LG Watch Urbane και το Moto 360) να ανταγωνιστούν το «έξυπνο ρολόι» της Apple.

    alwayson_Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph, η υποστήριξη ασύρματης σύνδεσης θα επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν το κινητό τους τηλέφωνο στο σπίτι (όταν για παράδειγμα πηγαίνουν στο γυμναστήριο), όμως θα εξακολουθούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, να στέλνουν μηνύματα ή να χρησιμοποιούν εφαρμογές στο Android Wear smartwatch, εφόσον είναι συνδεδεμένο με WiFi.

    [ad id=”6783″]

    Σε αντίθεση με το Apple Watch, το οποίο μπορεί να συνδεθεί μόνο με ένα iPhone μέσω Wi-Fi αν οι δύο συσκευές είναι στο ίδιο δίκτυο, οι Android συσκευές θα μπορούν να συνεργάζονται ακόμη κι όταν είναι συνδεδεμένες σε διαφορετικά δίκτυα.

    Επιπλέον, το νέο χαρακτηριστικό hands-free θα επιτρέπει την ευκολότερη πλοήγηση της διεπαφής, επιτρέποντας στους χρήστες να τινάζουν ελαφρά τον καρπό τους για να περάσουν «στην επόμενη/προηγούμενη κάρτα».

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ