Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Ετοιμάζουν γάμο και βάπτιση μαζί

    Αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού τους, που περιμένουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, οι τραγουδιστές Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης σχεδιάζουν να κάνουν το διπλό μυστήριο.

    Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Ο λόγος για την Ανδρομάχη και τον Γιώργο Λιβάνη. Η τραγουδίστρια έχει μπει ήδη στον μήνα της και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

    Ο Γ. Λιβάνης βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα και ανυπομονεί σε λίγες εβδομάδες να αντικρίσει τον γιο του και να του ψιθυρίσει νανουρίσματα. Η Ανδρομάχη έχει αναλάβει να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο φροντίζοντας να μη λείψει τίποτα και πλέον διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Γιώργος επικοινωνεί καθημερινά μαζί της και στις συχνές κλήσεις και βιντεοκλήσεις ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται.

    Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα στη ζωή των δύο καλλιτεχνών, που πλέον έχουν χαράξει κοινή πορεία. Η αρχική γνωριμία τους μετατράπηκε σε βαθιά φιλία και στη συνέχεια σε μια πολύ υγιή και αληθινή σχέση ζωής.

    Οι δυο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού η χημεία που είχαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τραγουδιού «Η αγάπη αυτή» στη Ρώμη από την Panik Records ήταν τόσο έντονη, ώστε δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Λίγους μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Δεν μας χωρίζει τίποτα», ο Γ. Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του.

    Της ζήτησε να τον παντρευτεί γονατίζοντας μπροστά της, με την Ανδρομάχη να λέει το μεγάλο «ναι» γεμάτη συγκίνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, οι δύο τραγουδιστές έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τη γέννηση του γιου τους, συνδυάζοντας τον γάμο με τη βάπτισή του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ