Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ανέβηκαν στους 45 νεκροί από τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στην Βηρυτό

    Ανέβηκαν στους 45 νεκροί από τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στην Βηρυτό

    «Σημάδεψε» και σκότωσε ανώτερα στελέχη επίλεκτης μονάδας της Χεζμπολάχ, η οποία σήμερα στοχοποίησε βιομηχανία που παράγει στρατιωτικό εξοπλισμό

    Ο απολογισμός των θυμάτων του ισραηλινού αεροπορικού βομβαρδισμού που έγινε προχθές Παρασκευή και είχε στόχο ανώτερα στελέχη επίλεκτης μονάδας του λιβανικού κινήματος Χεζμπολάχ σε νότιο προάστιο της Βηρυτού έγινε ακόμη πιο βαρύς, έφθασε τους 45 νεκρούς, ανακοίνωσε σήμερα το λιβανικό υπουργείο Υγείας.

    «Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 45», σημείωσε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, ενώ προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για 37 θανάτους.

    Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο κτίριο που χτυπήθηκε «συνεχίζονται», για «τρίτη συναπτή ημέρα» και θα γίνουν εξετάσεις δειγμάτων DNA για να μπορέσει να εξακριβωθεί η ταυτότητα κάποιων από τα θύματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Η Χεζμπολάχ στοχοποίησε εγκατάσταση βιομηχανίας που παράγει στρατιωτικό εξοπλισμό

    Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε νωρίς σήμερα ότι στοχοποίησε βιομηχανική εγκατάσταση στο Ισραήλ που παράγει στρατιωτικούς εξοπλισμούς, εν είδει αρχικών αντιποίνων για τις εκρήξεις αυτή την εβδομάδα σε τηλεπικοινωνιακές συσκευές της με δεκάδες νεκρούς, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

    «Σε μια πρώτη ανταπόδοση» για τις εκρήξεις της Τρίτης και της Τετάρτης βομβητών και γουόκι-τόκι στον Λίβανο που χρησιμοποιούσαν μεταξύ άλλων μέλη της Χεζμπολάχ —το κίνημα και η λιβανική κυβέρνηση τις απέδωσαν στο Ισραήλ—, «βομβαρδίστηκαν εγκαταστάσεις της στρατιωτικής βιομηχανίας Rafael» με «δεκάδες» ρουκέτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    Λίβανος Βηρυτός Ισραήλ Χεζμπολάχ



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ