Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Άγγελος Μπράτης: Δεν θα ήθελα ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες

    Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε ο Άγγελος Μπράτης. Ο σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πώς προτιμάει τον σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες».

    Μιλώντας για τον έρωτα είπε: «Κάπου διάβασα ότι “Έρωτας είναι σαν δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, είναι μία μου και μία σου, δεν είναι αγάπη».

    Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται έναν χωρισμό, απάντησε ότι: «Συνήθως πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή».

    «Δυσκολεύομαι στο φλερτ, γιατί με φλερτάρουν και το μαθαίνω μετά. Δεν δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση», εξήγησε στη συνέχεια.

    Για το πώς προτιμάει τον σύντροφό του, ο σχεδιαστής ανέφερε: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες».

    «Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX