Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Αnime spin-off ίσως λάβει το “Stranger Things”

    Αnime spin-off ίσως λάβει το "Stranger Things"

    Αnime spin-off ίσως λάβει η γνωστή και επιτυχημένη σειρά του Netflix, “Stranger Things”.

    Σύμφωνα με μια αναφορά του What’s on Netflix, το project θα ονομάζεται “Stranger Things Tokyo” και λέγεται ότι ετοιμάζεται “εδώ και κάποιο καιρό”. Μάλιστα, οι πρώτες φήμες γι’αυτό είχαν πρωτοακουστεί από το 2021. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κάποιο spin-off, μιας και στο παρελθόν, οι δημιουργοί της κύριας σειράς, Matt και Ross Duffer, είχαν πει ότι ψάχνουν κάποιον για να αναλάβει το μελλοντικό project, όποιο και αν είναι αυτό.

    Το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν θα φέρει τον τίτλο “The Crawl”, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και δεν θα εισάγει νέους χαρακτήρες, ενώ λέγεται ότι θα έχει “λίγο από όλα” και θα είναι μια θεαματική “κλιμάκωση” όσων έχουν προηγηθεί.

    Πρωταγωνιστές θα είναι για ακόμα μια φορά οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Maya Hawke και Priah Ferguson.

    Το “Stranger Things 4” έγινε η πρώτη αγγλόφωνη σειρά που καταφέρνει να ξεπεράσει τις 1 δισεκατομμύριο ώρες σε προβολές. Διαβάστε το review μας για το πρώτο και το δεύτερο μέρος και πείτε μας τις δικές σας θεωρίες σας για την πέμπτη σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ