Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία

    Είναι από τις πιο σέξι γυμνάστριες στο Instagram και κάθε φορά που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία της, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε κοιλιακούς. Ο λόγος για την Anllela Sagra από την Κολομβία, με το κολασμένα γυμνασμένο κορμί της.

    Η 25χρονη γυμνάστρια και μοντέλο είναι ο λόγος που όλοι θα άφηναν τον καναπέ και θα έπιαναν τα βαράκια. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες της με μαγιό, στενά κολάν και κολλητά μπλουζάκια που αναδεικνύουν το καλοσχηματισμένο κορμί της και δη τους θανατηφόρους κοιλιακούς της.

    Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία Anllela Sagra: Η seξι γυμνάστρια από την Κολομβία

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ