Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
More

  Άννα Ανδριανού: Είμαι κατά βάση ηθοποιός και νομίζω ότι ήμουν από τα 5 μου

  “Η υποκριτική είναι μια ψυχοθεραπεία καταπληκτική” εξομολογήθηκε η Άννα Ανδριανού.

  Στην αγάπη για την συγγραφή σεναρίων, την οποία όμως έχει βάλει σε παύση τα τελευταία χρόνια, εστίασε μεταξύ άλλων η Άννα Ανδριανού όταν συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην “Οδό Ζαρίφη 2”.

  “Η συγγραφή σεναρίων είναι κάτι που το έκανα αλλά δεν το κάνω πια πολύ. Κάνω βιβλία, κάνω διασκευές στο θέατρο, δεν ξέρω όμως μπορεί να συμβεί κάτι που να με αγγίξει πάρα πολύ. Δεν ήταν κάτι που θεώρησα ποτέ ότι είναι ούτε η δουλειά μου ούτε ο τρόπος που εκφράζομαι σαν καλλιτέχνης” τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή πρωταγωνίστρια.

  “Είμαι κατά βάση ηθοποιός και νομίζω ότι ήμουν ηθοποιός… από τα 5 μου γιατί ήμουν μέσα στο θέατρο με τον πατέρα μου και πραγματικά με την υποκριτική δουλεύω και τον εαυτό μου. Η υποκριτική είναι και ένας υπέροχος τρόπος να ζεις τις ζωές των άλλων. Είναι μια ψυχοθεραπεία καταπληκτική”.

    

  “Μπαίνοντας μέσα σε ρόλους, αποκτάς τις εμπειρίες τους και αυτό σου κάνει καλό γιατί αποκτάς μια άλλη εμπειρία ζωής. Είναι πάρα πολύ ωραίο. Το σενάριο δεν το απορρίπτω, είναι ενεργό απλά δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όπως έχει συμβεί με διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Κυρίως οφείλω να ομολογήσω ότι αγαπούσα περισσότερο, όχι τα καθημερινά, αλλά τις εβδομαδιαίες σειρές που έχεις χρόνο και λίγα επεισόδια πιο μαζεμένα” δήλωσε επίσης η Άννα Ανδριανού στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.

  Άννα Ανδριανού: Είμαι κατά βάση ηθοποιός και νομίζω ότι ήμουν από τα 5 μου

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ