Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Άννα Φλωρινιώτη: «Έκανε μία εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες» – Τι λέει για τον αδελφό της, Νίκο

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, ο οποίος και δίνει την δική του «μάχη» με τον καρκίνο. Σήμερα (30/11) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της Άννας Φλωρινιώτη. Μεταξύ άλλων, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της.

    Μιλώντας για τον αδελφό της, η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Ο Νικολάκης είναι ο πιο χαδιάρης της οικογένειας. Όταν γεννήθηκε ο Νίκος, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον διάβαζα, εγώ τον πήγαινα σχολείο, εγώ τον πήγαινα στις κούνιες… Όλη μέρα ήταν η Αννούλα βόλτα με τον αδελφό της σ’ ένα καρότσι να τον πηγαίνει βόλτα. Οι πρώτες μου διακοπές ήταν με τον αδελφό μου. Είμαι πάντα δίπλα στο αδελφό μου».

    Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Έκανε μία εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες και φοβηθήκαμε να τον έχουμε στο σπίτι, γιατί ζαλιζόταν και έκανε εμετούς. Τον πήγαμε για να γίνει καλά, γιατί αγχωθήκαμε».

    «Με ρωτάνε κάθε μέρα πώς είναι το παιδί, όλοι με παίρνουν τηλέφωνο. Μετά από αυτά που έχω περάσει, έχω φοβηθεί να λέω ότι είμαι καλά. Δεν μας έχουν ενημερώσει για το πόσο θα μείνει», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX