Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αννα Φόνσου: Η εκκένωση της πολυκατοικίας όπου ζούσε επί μισό αιώνα την ανάγκασε σε εξεύρεση καινούργιας στέγης

    Μετακόμιση σε νέο σπίτι για την Αννα Φόνσου μετά την εκκένωση της πολυκατοικίας όπου ζούσε επί μισό αιώνα!

    Η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» είχε κάνει γνωστό από τα μέσα Ιουλίου πως θα αναγκαζόταν να… ξεσπιτωθεί, αφού η πολυκατοικία επί της οδού Δημοκρίτου, στο Κολωνάκι, στην οποία διέμενε τα τελευταία 50 χρόνια, κρίθηκε από την Πολεοδομία ακατάλληλη και επικίνδυνη για τους ενοίκους της, έπειτα από σοβαρή υδραυλική βλάβη στο υπόγειό της, που προκάλεσε, δυστυχώς, ζημιά στα θεμέλια του κτιρίου.

    anna fonsou
    Αννα Φόνσου

    Οπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τη σελίδα του «Σπιτιού του Ηθοποιού» στο facebook, έπρεπε να βρει άμεσα ένα σπίτι να μείνει, αφού στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της έπρεπε να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες, μια και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να καταρρεύσει.

    anna fonsou08083

    Μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι προκειμένου να μετακομίσει προσωρινά, η Αννα Φόνσου είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να μείνει στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο επανήλθε με νέα ανάρτηση, ανακοινώνοντας πως βρήκε τελικά νέο σπίτι.

    anna fonsou08082

    Η ίδια, μάλιστα, μοιράστηκε και φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού, το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Αννας». «Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω…» έγραψε στη λεζάντα των άλμπουμ που κοινοποίησε.

    anna fonsou08081

    Και συνέχισε: «Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Αννας – σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος. Ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ».

    anna fonsou0808

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ