Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άννα Λιβαθυνού: Αν δεν είχα τον σύζυγο μου, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που θέλω

    «Είναι στήριγμα, πραγματικά το λέω ότι ο άνδρας μου με βοηθάει πάρα πολύ», παραδέχεται η Άννα Λιβαθυνού.

    Για τη συνεργασία στην καθημερινή ζώνη του Action 24 με τον Γιώργο Κακούση αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, η Άννα Λιβαθυνού το πρωινό της Δευτέρας (28.10.2024) στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή στον Alpha. 

    «Είναι πολύ δύσκολο και πολύ απαιτητικό να συνδυάσεις την προσωπική ζωή με την επαγγελματική ζωή. Είναι όμως η αγάπη που έχω γι’ αυτό που κάνω και είναι και ένα έχει να κάνει, αν θες, με έναν πολύ καλό άνδρα που έχω δίπλα μου. Έναν άνθρωπο στήριγμα, πραγματικά το λέω ότι ο άνδρας μου με βοηθάει πάρα πολύ γιατί, αν δεν τον είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω και γω αυτό το οποίο θέλω» εξομολογήθηκε αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια. 

    «Πραγματικά ο Γιώργος Κακούσης εκτιμάει τον σύζυγο μου, Παύλο και γω εκτιμώ την σύζυγο του, Στέλλα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το βρεις στη δουλειά μας. Δηλαδή εμένα αυτό με κάνει να νιώθω και στην πρωινή μας εκπομπή πολύ ωραία γιατί οι τέσσερις ώρες δεν είναι εύκολο πράγμα».

    «Όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, που συνεργάζεσαι καθημερινά, γιατί όντως περνάμε πιο πολλές ώρες μαζί από ότι εκείνος με τη Στέλλα και γω με τον άνδρα μου, δεν είναι εύκολο να τα καταφέρεις. Επειδή όμως έχουμε αυτή την οικειότητα, αυτή τη φιλία, νομίζω πως τα έχουμε βρει και σε αυτό το κομμάτι» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Άννα Λιβαθυνού στην κάμερα του Alpha.

    Άννα Λιβαθυνού: Αν δεν είχα τον σύζυγο μου, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που θέλω

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ