Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
More

  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσεις στον δρόμο

  «Κάποιες προτάσεις μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς ήταν λίγο αστείες», δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

  Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη δημόσια τηλεόραση, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” όπου και εστίασε στη διαχείριση της μεγάλης αναγνωρισιμότητας.

  «Υπήρχε ένα διάστημα που ήταν σχεδόν δύσκολο να κυκλοφορήσεις στον δρόμο. Οφείλεις να το διαχειριστείς και να το ξεπεράσεις, το πώς θα σε βλέπει ο κόσμος είναι δικό του θέμα, δεν πρέπει να σε απασχολεί. Εγώ πέρασα ένα διάστημα πιο μικρή που θύμωνα» εξομολογήθηκε αρχικά η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

  «Μετά πέρασα στην επόμενη φάση, που έλεγα: γιατί να θυμώνω; Είναι μέρος του εαυτού μου, μέρος των πραγμάτων που έχω κάνει και ως τέτοιο πλέον το αγκαλιάζω. Πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα για να το σβήσεις αλλά από την άλλη νιώθεις και τυχερός που το έζησες».

  Αναφορικά με τις παρεμφερείς προτάσεις που της έγιναν αμέσως μετά το τέλος της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς, που την ταύτισε στο μυαλό των θεατών με τον ρόλο της τσιγγάνας Ερατώς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει:

  «Κάποιες προτάσεις μετά ήταν λίγο αστείες, δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον. Με πήραν τηλέφωνο για ένα θεατρικό, 20 μέρες μετά τους Ψίθυρους.

  Τους λέω: Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να κάνω κάτι που θα μοιάζει». Μου λέει: όχι, δεν θα μοιάζει καθόλου, απλά θα είμαστε δύο τσιγγάνες που θα κάνουμε κάτι.

  Επίσης, με πήραν τηλέφωνο για επιθεώρηση, να σατιρίσω τον εαυτό μου που έκανα την τσιγγάνα» πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσεις στον δρόμο

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ