Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother – «Ψάχνω κόμμα για να κατέβω στις ευρωεκλογές»

  Για τη ζωή της στην Κρήτη μίλησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, νικήτρια του Big Brother 2020, η οποία εδώ και καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” αποκάλυψε πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να κατέβει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

  «Είµαι δόξα τω Θεώ πολύ καλά, αν και δεν σου κρύβω την αγανάκτησή µου µε όλα αυτά που διαδραματίζονται στη χώρα µου. Βρίσκομαι στη γενέτειρά µου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ασχολούμαι µε τη δικηγορία, αν και εδώ και µήνες είµαστε σε αποχή από τα καθήκοντά µας, εξαιτίας του απαράδεκτου πρόσφατου φορολογικού νοµοσχεδίου», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

  «Τα πράγµατα έχουν δυσκολέψει µε τα νέα φορολογικά µέτρα, αφού µε το πρόσφατο νοµοσχέδιο που θεσπίστηκε πολλοί δικηγόροι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα βασικά και αυτό µε θλίβει. Εύχοµαι να εισακουστούν τα αιτήµατά µας, ειδάλλως θα συνεχίσουµε την αποχή», τόνισε η νικήτρια του Big Brother.

  Σε παλαιότερη συνέντευξη που µας είχες παραχωρήσει είχες δηλώσει την έντονη επιθυµία σου να ασχοληθείς µε την πολιτική, πράγµα που ακόµη δεν έχουµε δει από εσένα. Αναθεώρησες ή σκοπεύεις να ασχοληθείς µε τις ευρωεκλογές;

  «Είναι µια επιθυµία που εύχοµαι να καταφέρω να εκπληρώσω. Στις πρόσφατες δηµοτικές εκλογές είχα προτάσεις από όλες τις παρατάξεις της πόλης µου. Κατόπιν σκέψεως, αποφάσισα να µην ασχοληθώ, διότι γνώριζα πολύ καλά πως, ακόµα και να είχα εκλεγεί, δεν θα µου επέτρεπαν να προσφέρω το αξιοκρατικό, ανθρώπινο έργο µου», απαντά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

  «Έχω ακέραιο χαρακτήρα, σε συνδυασµό µε την εντιµότητά µου, στοιχεία που δυστυχώς δεν συνάδουν µε αυτόν τον χώρο, και ειδικά σε µια κλειστή πολιτικά κοινωνία, µε ήδη µοιρασµένα τα κουκιά… Έτσι, σκέφτηκα τις ευρωεκλογές και εδώ και καιρό κάνω µια έρευνα, ώστε να βρω ένα τίµιο κόµµα, που θα αγωνιστεί αποκλειστικά για την εδραίωση και την επισφράγιση της ελληνικής ταυτότητας της χώρας µου.

  Όταν το βρω, τότε θα µε δείτε στη λίστα του, ως υποψήφια ευρωβουλευτίνα, που άλλη σαν εµένα δεν θα έχουν µαταδεί.. Εάν δεν µε δείτε, τότε αυτοµάτως θα σηµαίνει πως απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειές µου. Θεωρώ πως, έτσι όπως έχει εξελιχτεί το πολιτικό σύστηµα, ακέραιοι χαρακτήρες σαν εµένα θα µπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο καλό αυτής της άλλοτε ένδοξης χώρας. Εάν υπάρχει κάποιο κόµµα που µάχεται για τις αξίες της Ελλάδας µας, ας επικοινωνήσει µαζί µου», αναφέρει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

   

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews