Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ΑΝΤ1+ : Η νέα streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1 για κινητά, tablets και smart TVs

    Το επίσημο ντεμπούτο της (antennaplus.gr) θα κάνει από τις 12 Απριλίου η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 με εφαρμογές για κινητά και tablets αλλά φυσικά και για smart TVs. Το κόστος ορίζεται στα 4.99 ευρώ το μήνα για τους τρεις πρώτους μήνες, ενώ μετά θα ανέβει στα 7.99 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα παρέχεται και η δυνατότητα για trial για 14 ημέρες.

    Η ποιότητα της εικόνας θα είναι σε HD ενώ δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις και δέσμευση, θα παρέχεται πρόσβαση σε ως 5 συσκευές με ταυτόχρονη θέαση από 2. Θα περιλαμβάνονται τέσσερα κανάλια, τα ANT1, ANT1 Comedy, ANT1 Drama και Makedonia TV, ενώ ως προς το ξένο περιεχόμενο θα υπάρχει συνεργασία με studios όπως τα NBC, ΙTV, NENT.

    Ακόμη θα μεταδωθούν τα «Ο Άνθρωπος του Θεού», «Ράφτης», «Σμύρνη μου Αγαπημένη», «Μικρά Όμορφα Άλογα» αλλά και άλλες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στο παιδικό περιεχόμενο θα έχουμε τίτλους όπως Shrek, Despicable Me 2 και Morph κ.α. Δεν θα απουσιάζουν μουσικά κανάλια, κωμικές αλλά και δραματικές σειρές.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι θα μετονομαστεί σε Anti1+ Lite χωρίς το παραπάνω περιεχόμενο. Σε αυτό οι χρήστες θα έχουν ως και 30 ημέρες πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του Anti1 ενώ όσοι επιλέξουν το ΑΝΤ1+ θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση αλλά και πρόσβαση στην τεράστια ταινιοθήκη του Ant1.

    ΑΝΤ1+ : Η νέα streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1 για κινητά, tablets και smart TVs

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ