Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
More

  ΑΝΤ1: Τι τρέχει με τη ζώνη του Σαββατοκύριακου;


  Σε μια περίεργη εξίσωση διαμορφώνεται η η διατήρηση της ζώνης του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Κι αυτό γιατί ενώ το κανάλι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να συνεχίσει αυτό που με πολύ κόπο ξεκίνησε πέρσι, κάπου το θέμα χωλαίνει και μάλλον οφείλεται στις αλλαγές που θέλει να επιχειρήσει το κανάλι του Αμαρουσίου σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στη νέα εποχή, γεγονός που ουδεμία σχέση έχει με τα πρόσωπα δηλαδή την Μαρία Αναστασοπούλου, την Μπέττυ Μαγγίρα ακόμα και τη Φαίη Μαυραγάνη. Είτε είναι μια εκπομπή χωρισμένη σε δυο υποενότητες – ψυχαγωγική και ενημερωτική -, είτε δυο ξεχωριστές εκπομπές, αυτό που θα τις ενώνει είναι η ποικιλία.
  Αυτό σημαίνει ότι θα πρόκειται για infotainment ζωντανά προγράμματα ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 για να μην αναφερθώ σε άλλα κανάλια και ανταγωνιστικές εκπομπές όπως για παράδειγμα το “Χαμογέλα και πάλι” της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA ακόμα και το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον ALPHA που αν και το παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης πρόκειται για μια όχι αμιγώς ενημερωτική εκπομπή με την κλασική έννοια του όρου. Αυτός φαίνεται πως είναι  κι ο λόγος ότι παρά το γεγονός το κανάλι του Αμαρουσίου έχει καταλήξει σε γενικές γραμμές στη φόρμουλα της εκπομπής που θα ακολουθήσει δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα με την Φαίη Μαυραγάνη και την Μαρία Αναστασοπούλου να έχουν στο μυαλό τους μια καθαρά ενημερωτική εκπομπή που δεν θα έχει κανένα ίχνος ψυχαγωγία μέσα της.
  Από την άλλη, όλο αυτό μου θυμίζει την εποχή που η Φαίη Σκορδά συζητούσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 και διαφωνούσε και μόνο με την ιδέα η εκπομπή της να έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα που θα αναλάμβανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος και τελικά παρέμεινε μην έχοντας θέμα να αναλάβει τελικά και το πιο ψυχαγωγικό κομμάτι. Αν και το παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ατυχές γιατί τότε συνέτρεχαν κι άλλοι λόγοι ίσως και πιο σημαντικοί – αφού ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε για να βοηθήσει τότε την εκπομπή της Φαίης και τελικά την δύσκολη στιγμή θεωρήθηκε ότι δεν την στήριξε όπως θα έπρεπε και τελικά της “πήρε” το “Πρωινό”, σίγουρα η συλλογιστική είναι κοινή.
  Για την ιστορία, πάντως, η Φαίη Σκορδά μπορεί να έφυγε από τον ΑΝΤ1 ΚΑΙ εξαιτίας της ενημέρωσης ωστόσο τελικά δεν την απέφυγε για πολύ καθώς μια χαρά της την φόρεσαν στον ΣΚΑΪ και μια χαρά της την επιβάλλον τώρα στο ΜΕGA. Από την πλευρά της, πάντως, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι διατεθειμένη όπως όλα δείχνουν να παρουσιάσει μια εκπομπή που θα εμπεριέχει ακόμα και ψήγματα ψυχαγωγίας και φαίνεται πως είναι κάθετη σε αυτό με αποτέλεσμα να διαρρέεται πλέον από την πλευρά της ότι οδηγείται στην έξοδο από τον ΑΝΤ1 και στρέφεται πλέον στις άλλες προτάσεις που έχει.
  Όπως και να έχει πάντως το κανάλι του Αμαρουσίου δεν βιάζεται και πλέον τοποθετεί χρονικά τις όποιες αποφάσεις και ραντεβού στο τέλος της σεζόν, που θα είναι την 1η εβδομάδα του Ιουλίου.
  Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)

  Source link

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ