Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στον ΑΝΤ1 η Βίκυ Χατζηβασιλείου με απογευματινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως όλα δείχνουν, έρχεται το 2023 στον ΑΝΤ1 με απογευματινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη!

    Εδώ και αρκετό καιρό το κανάλι ήθελε να εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμά του στην απογευματινή ζώνη μια ζωντανή κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή που θα μπορούσε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, για αυτή την ώρα, δηλαδή 4 με 6 το απόγευμα, είχε γίνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα προτού αποχωρήσει η Φαίη Σκορδά από το «Πρωινό» και ανατραπούν όλα τα μέχρι τότε δεδομένα.

    5f3ade8ea3ac7

    Πρόταση έγινε, όμως, και στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δεν ήταν θετική στο ενδεχόμενο της καθημερινής παρουσίας της στο πλατό και έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή για τα Σαββατοκύριακα. Οι υπογραφές στο συμβόλαιο δεν έχουν πέσει, αλλά το πρέσινγκ του καναλιού του Αμαρουσίου στην παρουσιάστρια -που έχει συνδέσει το όνομά της με το «Πάμε πακέτο»- είναι τέτοιο, που φαντάζει δύσκολο να αρνηθεί!

    Βίκυ Χατζηβασιλείου

    Εφόσον πάνε όλα καλά, η εκπομπή που θα παρουσιάζει θα δίνει λύσεις στα προβλήματα του κοινού αλλά και προτάσεις για μια καλύτερη ζωή, με την πρεμιέρα να πάει για τις αρχές Φεβρουαρίου.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ