Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έκλεισα δέκα οντισιόν και είχα δέκα απορρίψεις μέσα σε δύο μήνες

    Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν σήμερα (14/10) καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τις φορές που την έχουν απορρίψει σε δουλειές, αλλά και για το γεγονός πως ο γιος της είναι μαζί της όταν εργάζεται.

    Μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε ότι: «Το καλοκαίρι πρέπει να έκλεισα δέκα οντισιόν κι είχα δέκα απορρίψεις μέσα σε δύο μήνες. Με επηρεάζει τόσο όσο. Πλέον δεν με επηρεάζει!

    Στο παρελθόν με επηρέαζε πάρα πολύ.  Είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Και να με πάρουν και να μου επιβεβαιώσουν ότι πήρα τον ρόλο, είναι πάλι κλάσματα δευτερολέπτου. Η αγωνία σου πάλι συνεχίζει την επόμενη ημέρα. Δεν είμαστε μία σταθερή δουλειά!».

    Ακόμα, η καλλιτέχνιδα εξήγησε πως: «Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Και στη σειρά που έκανα για το Netflix, δύο εβδομάδες αφότου γέννησα, ήταν εκεί και θήλαζα. Με βοηθάει και η μαμά μου, αλλά θέλω να είναι μαζί μου.

    Θεωρώ πολυτέλεια αυτό που μου συμβαίνει, γιατί έχω γύρω μου πολύ ωραίο κλίμα στις δουλειές μου. Είναι προϋπόθεση για μένα! Ότι έχω ένα παιδί και το παιδί πάει μαζί μου. Οπότε το ξέρουν από πριν».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ