Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία

    Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία


    Είναι αθλήτρια της ξιφασκίας και από τις πιο σέξι που έχουμε δει. Η Antonella Fiordelisi διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που κολάζει, αποδεικνύοντας ότι θηλυκότητα και αθλητισμός μπορούν και πάνε πακέτο.

    Η Αntonella Fiordelisi είναι από την Ιταλία και όσοι την βλέπουν, πιστεύουν πως πρόκειται για μοντέλο. Μάλιστα, ο λογαριασμός της στο Instagram δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους επαγγελματιών μοντέλων.

    Μία βόλτα σε αυτόν και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές, μιας και η φλογερή αθλήτρια ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της, που αναδεικνύουν τα πληθωρικά της προσόντα. Και «κόβουν» την ανάσα.

    Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία Antonella Fiordelisi: Η φλογερή αθλήτρια από την Ιταλία

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ