Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ήρθε η επανασύνδεση για μητέρα και κόρη – Διαψεύδεται ο τσακωμός στο μνημόσυνο

    Πριν από λίγο καιρό ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ρήξη στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

    Σε ρεπορτάζ όμως που παρουσιάστηκε σήμερα (1/3) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έγινε γνωστό ότι μετά τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, η τραγουδίστρια και η κόρη της έχουν έρθει και πάλι κοντά.

    Όταν η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της, πήγε στο σπίτι της μητέρας της, με την τραγουδίστρια να την καλοδέχεται. «Η Άντζελα Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη έχουν καλές σχέσεις πια, η σχέση τους αποκαταστάθηκε 100%», σημείωσε η δημοσιογράφος.

    Επίσης, ξεκαθάρισε ότι στο χθεσινό μνημόσυνο για την μητέρα της τραγουδίστριας, δεν υπήρξε ένταση ανάμεσά τους, αλλά ένας στενός συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου είπε κάτι στην Όλγα Κιουρτσάκη και εκείνη εξοργίστηκε.  

    «Δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», εξήγησε η Βιβή Μπουγιούρα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ