Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άντζελα Γκερέκου: Αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια τον Μίμη Πλέσσα – «Καλό ταξίδι στο φως, όπως ήταν και εκείνος»

    Για τη μεγάλη απώλεια του Μίμη Πλέσσα μίλησε η Άντζελα Γκερέκου το Σάββατο (5/10) στην εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

    Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ιδιαίτερη σχέση, που συνέδεε τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον Μίμη Πλέσσα, καθώς και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τα οποία ξεχώριζε η πρώτη στον μεγάλο συνθέτη, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει 100 χρόνια ζωής.

    «Με τον Μίμη Πλέσσα μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί. Τα πολλά τελευταία χρόνια και της ζωής του Τόλη, είχανε πολύ ουσιαστική σχέση, αγάπη και φιλία. Δούλεψαν μαζί και σε πολλές συναυλίες, ήταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Πέρα από την σπουδαιότητα αυτού του τεράστιου καλλιτέχνη, που έχει σημαδέψει τη μουσική ιστορία της χώρας μας – η οικογένειά μου είχε μία βαθιά σχέση μαζί του.

    Οπότε σήμερα, ο πόνος είναι για την απώλεια ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. Πρέπει όμως να νιώθουμε ευγνωμοσύνη, που η χώρα μας είχε έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη και για την παρακαταθήκη που αφήνει. Να του ευχηθούμε καλό ταξίδι στο φως, όπως  ήταν και εκείνος. Δεν θα φύγει ποτέ. Οι άνθρωποι που αγαπάμε και έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι, δεν φεύγουν ποτέ.

    Ο Τόλης θαύμαζε τους σπουδαίους καλλιτέχνες, είχε μια δίκαιη αυστηρότητα σε όλο αυτό στη ζωή του. Ο Μίμης ήταν για αυτόν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, θαύμαζε την παιδεία και τη μόρφωση που είχε. Ο Μίμης Πλέσσας είχε μια απαράμιλλη ευγένεια», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ