Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
More

    Αντζελίνα Τζολί: Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες

    Για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, τις προκλήσεις που αντιμετώπισε αλλά και την εμπειρία των γυρισμάτων της ταινίας «Μαρία» στην Ελλάδα μίλησε η Αντζελίνα Τζολί.

    Στο Φεστιβάλ του Λονδίνου χθες παρουσιάστηκε η βιογραφική ταινία για τη Μαρία Κάλλας. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η Αντζελίνα Τζολί αποθεώθηκε από κριτές και κοινό για την ερμηνεία της στην ταινία «Μαρία». Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε χθες στο Φεστιβάλ του Λονδίνου όπου παρουσιάστηκε η βιογραφική ταινία για την μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας.

    Μέρος των γυρισμάτων της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και η πρώτη ερώτηση προς την Αντζελίνα Τζολί «τι ήταν αυτό που της άρεσε περισσότερο από όλα στην χώρα μας».

    «Οι άνθρωποι. Ναι, λατρεύω τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα. Είχα πολύ μεγάλη υποστήριξη και υπέροχες συζητήσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες», απάντησε η ηθοποιός.

    Ποια ήταν όμως η μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει σε αυτή την ταινία η Αντζελίνα Τζολί; Όπως είπε η Αντζελίνα Τζολί, «τεχνικά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για εμένα το να ξεπεράσω την νευρικότητά μου και να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο. Το πιο δύσκολο πράγμα όταν παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου είναι η ανησυχία σου να μην απογοητεύσεις τους ανθρώπους που την αγάπησαν και για τους οποίους σημαίνει πολλά. Δεν ήθελα να απογοητεύσω αυτούς αλλά και τον κόσμο της όπερας».

    Παράλληλα υπενθύμισε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα για τις ανάγκες μιας κινηματογραφικής ταινίας. «Ναι – Ναι έκανα γυρίσματα στην Σαντορίνη πριν από πολλά χρόνια», είπε αναφερόμενη στα γυρίσματα της ταινίας «Λάρα Κροφτ: Το λίκνο της ζωής», εξήγησε η Αντζελίνα Τζολί.

    Την νεαρή Μαρία Κάλλας υποδύεται η Αγγελίνα Παπαδοπούλου. Ένας ρόλος που μεταξύ άλλων, εστιάζει στην κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας της. Τι είναι λοιπόν αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο απ’ όλα την ερμηνεία της Ελληνίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού;

    «Σίγουρα με δυσκόλεψε να μπω στο ρόλο και την ψυχοσύνθεση της Μαρίας Κάλλας …. Νομίζω ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, και ίσως ειδικά για τις γυναίκες, σκέφτομαι ότι το να φτάσεις σε ένα σημείο της ζωής σου όπου πραγματικά προσπαθείς να γνωρίσεις τη φωνή σου…. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τραγουδήσω. Δεν είχα εκφραστεί δυνατά και ανοικτά για ένα μεγάλο διάστημα. Οπότε για εμένα ήταν κάτι σαν θεραπεία. Κάτι που είναι σημαντικό και για πολλούς ανθρώπους, το να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν χάσει τη φωνή τους σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Και να προσπαθήσουν να την βρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτό με βοήθησε και με βοήθησε με τη φωνή της ( η Κάλλας ) να μάθω για την πειθαρχία», ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί.

    Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λοράιν. H συγκλονιστική ερμηνεία της Αντζελίνα Τζολί στην ταινία έχει κάνει πολλούς κριτικούς να υποστηρίζουν πως φέτος διεκδικεί Όσκαρ ερμηνείας με αξιώσεις.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ