Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Απαγόρευση κυκλοφορίας μόνο για ανεμβολίαστους

    Έρχονται ανακοινώσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων και ταυτοχρόνως νέους περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους. Οι εμβολιασμένοι πολίτες θα μπορούν να χορεύουν όπου επιτρέπεται. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη και μένει η «φήμη» να γίνει επίσημα είδηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση και οι ειδικοί ετοιμάζουν κατάργηση των όποιων περιορισμών για τους πλήρως εμβολιασμένους.

    Στα μέτρα που είναι «στο τραπέζι» είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι να μπορούν να απολαμβάνουν μουσική αλλά και χορό στην εστίαση και στις «κόκκινες περιοχές», κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα, καθώς η απαγόρευση αφορούσε άπαντες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει και οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν τέτοιους περιορισμούς.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι πλήρως εμβολιασμένοι θα έχουν ελευθερία κινήσεων και κανέναν περιορισμό.

    Επιπλέον υπάρχει η σκέψη οι εμβολιασμένο να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμό στο ωράριο ή να επισκέπτονται τον οδοντίατρο χωρίς rapid test.

    Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες πειθούς των ανεμβολίαστων.

    Την εξέλιξη είχε προαναγγείλει και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, καθώς είχε πει ότι τις επόμενες μέρες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε συνεννόηση με την Επιτροπή Ειδικών θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα, ενώ θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για θέματα δημόσιας υγείας και διαχείρισης της πανδημίας σε σχέση με την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων των εμβολιασμένων πολιτών, αλλά και των μέτρων που πρέπει να υπάρχουν για να προστατευθούν οι πολίτες που δεν εμβολιάζονται.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ