Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ‘Απαρηγόρητος’ ήταν ηθοποιός του Game of Thrones με τις τελευταίες σεζόν της σειράς

    'Απαρηγόρητος' ήταν ηθοποιός του Game of Thrones με τις τελευταίες σεζόν της σειράς

    O ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Varys στο “Game of Thrones”, Conleth Hill, μίλησε για τις τελευταίας και “βεβιασμένες” σεζόν της σειράς και ότι αισθανόταν “απαρηγόρητος”.

    Μιλώντας στο The Times, εξήγησε ότι δεν είχε θέματα με την σειρά, μέχρι την έβδομη και την όγδοη σεζόν, οι οποίες δεν βασιζόντουσαν στο πηγαίο υλικό του George R.R. Martin, δηλαδή τα μυθιστορήματα της σειράς “Α Song of Ice and Fire”.

    “Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος”, είπε ο Hill. “Μέχρι τις δύο τελευταίες σεζόν, δεν είχα παράπονα. Ήμουν εκνευρισμένος με τις δύο τελευταίες σεζόν, γιατί ο Varys δεν ήταν ο παντογνώστης χαρακτήρας που ήταν. Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι ήθελαν να κάνουν ένα πράγμα για να το τελειώσουν και το HBO ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Αισθάνθηκα ότι η τελευταία σεζόν ήταν κάπως βιαστική. Ήμουν απαρηγόρητος, αλλά τώρα είναι εντάξει με αυτό”.

    Το “Game of Thrones” ήταν μια από τις μεγαλύτερες σειρές της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά οι δύο τελευταίες σεζόν έλαβαν κακές κριτικές, εν μέρη λόγω της μικρότερης διάρκειάς τους, που ανάγκασαν τις εξελίξεις να ‘στριμωχτούν’. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός ότι ταξίδια από την μία πλευρά του κόσμο στην άλλη, γινόντουσαν σε πολύ μικρά διαστήματα. Μάλιστα, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν υπογράψει το αίτημα που ζητά από το ΗΒΟ να γίνει remake της τελευταίας σεζόν.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ