Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    ‘Απάτη’ κάνει η Disney με το “Daredevil: Born Again”

    'Απάτη' κάνει η Disney με το "Daredevil: Born Again"

    Ο Steven DeKnight, που ήταν showrunner στην σειρά του Netflix, “Daredevil”, λέει ότι η Disney κάνει μια “απάτη”, την οποία μπορεί να συνεχίσει με το “Daredevil: Born Again”.

    Μιλώντας στο IGN μέσω μηνυμάτων, ο DeKnight ξεκαθάρισε ότι το θέμα του με την επερχόμενη σειρά του Disney+ δεν είναι δημιουργικό. Στην πραγματικότητα, “είναι ενθουσιασμένος για την σειρά και υποστηρίζει την νέα δημιουργική ομάδα 100%”. Αυτό που τον ενοχλεί είναι το ότι η Disney παρακάμπτει τις αυξήσεις στους μισθούς των σωματείων, αλλάζοντας το όνομα της σειράς και δίνοντάς της ένα νέο.

    Κατά πως φαίνεται η Παγκόσμια Ένωση Υπαλλήλων Θεατρικών Σκηνών (International Alliance of Theatrical Stage Employees ή αλλιώς IATSE) αποκτά πλήρη επιδόματα, μεταξύ των οποίων αυτά των διακοπών των εορτών, μετά τις τρεις σεζόν μιας σειράς. Ωστόσο, αν το στούντιο δώσει στην σειρά ένα νέο όνομα – όπως το να γίνει από “Daredevil” σε “Daredevil: Born Again” – τότε μπορεί πολύ εύκολα να ξαναξεκινήσει τους όρους του συνβολαίου.

    “Είναι μια παλιά απάτη της Disney, όπου αλλάζουν ελαφρώς το όνομα της σειράς και ξαναξεκινούν τους όρους πίσω στην πρώτη σεζόν”, έγραψε ο DeKnight στο X. “Πρέπει να αναφερθεί από όλα τα σωματεία και να καταρριφθεί”.

    Άλλα παραδείγματα στα οποία αναφέρθηκε είναι το “The Suite Life of Zack & Cody” που έγινε “The Suite Life on Deck” μετά από τρεις σεζόν, το “Liv & Maddie” που έγινε “Liv & Maddie: Cali Style” μετά από τέσσερις σεζόν, και το “Hannah Montana” που έγινε “Hannah Montana Forever” μετά από τέσσερις σεζόν. Πρόσθεσε ότι το ίδιο ήθελε να κάνει και για το “Wizards of Waverly Place”, αλλά η Selena Gomez είχε φέρει αντίσταση.

    Από ό,τι καταλαβαίνει, δεν πρόκειται να πληρωθεί από το “Daredevil: Born Again” λόγω του ότι η αλλαγή στο όνομα υποδεικνύει ότι πρόκειται για μια τελείως διαφορετική σειρά, παρά το γεγονός ότι έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές (Charlie Cox και Vincent D’onofrio στους ρόλους των Daredevil και Fisk).

    “Αλλά και πάλι, το ‘Daredevil: Born Again’ είναι ένα τελείως δευτερεύον θέμα όσον με αφορά”, πρόσθεσε. “Με ενδιαφέρει περισσότερο το πως αυτό επιτρέπεται να γίνεται τόσο καιρό με τις σειρές του Disney Channel. Χτυπάει τις εταιρικές κατεργάρικες αμοιβές και την κλεψιά στο ανώτατο επίπεδο. Πρέπει πραγματικά να αντιμετωπιστεί”.

    Η Disney δεν απάντησε στο IGN που ζήτησε να δώσει το δικό της σχόλιο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ