Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Απεβίωσε η Arleen Sorkin, η αρχική φωνή της Harley Quinn

    Απεβίωσε η Arleen Sorkin, η αρχική φωνή της Harley Quinn

    Η Arleen Sorkin, η αρχική φωνή της Harley Quinn για την σειρά “Batman: The Animated Series”, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών. Αιτία του θανάτου της ήταν η πολλαπλή σκλήρυνση (MS), από την οποία υπέφερε εδώ και χρόνια.

    Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από το “Days of Our Lives”, όπου ενσάρκωνε την εκκεντρική Calliope Jones. Ήταν συμφοιτήτρια με τον Paul Dini, έναν από τους συν-δημιουργούς του “Batman: The Animated Series”, ο οποίος διάλεξε την Sorkin για τον ρόλο επειδή την είδε σε μια σκηνή της εν λόγω σαπουνόπερας ντυμένη ως γελωτοποιό. Πέρα από αυτήν την σειρά κινουμένων σχεδίων, η ηθοποιός δάνεισε την φωνή της και σε άλλες σειρές και βιντεοπαιχνίδια, όπως το “Batman: Arkham Asylum” (2009) και “DC Universe Online” (2011).

    Με την βοήθεια της Sorkin, η χαρακτήρας θα γινόταν κάτι παραπάνω από την βοηθό και την αγαπημένη του Joker. Θα μεταλλασσόταν σε μια κύρια κακιά, που στην συνέχεια θα αποκτούσε την δική της σειρά κινουμένων σχεδίων στο Max και live-actiοn ενσαρκώσεις από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως οι Margot Robbie και Lady Gaga.

    Πολλοί ήταν εκείνοι που την τίμησαν με κάποια δημοσίευσή τους στο Χ (πρώην Twitter), μεταξύ άλλων ο Mark Hamill (που δάνειζε την φωνή του στον Joker σε αρκετά projects), James Gunn (συν-Πρόεδρο των DC Studios και σκηνοθέτη/σεναριογράφο του “The Suicide Squad”), Jim Cummings (η φωνή του Darkwing Duck και άλλων χαρακτήρων του ’90) και ο σεναριογράφος Jeff Harris. Δείτε τις δηλώσεις τους παρακάτω:

    Η Sorkin άφησε πίσω της τον παραγωγό και σεναριογράφο σύζυγό της, Christopher Lloyd, και τους δύο γιους της, Eli and Owen.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ