Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Από τον «Παράδεισο των Κυριών» στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη

    Δίπλα στην μεγάλη κυρία του θεάτρου θα πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος ηθοποιός τον ερχόμενο χειμώνα.

    Της Νάντιας Ρηγάτου

    Η Κάτια Δανδουλάκη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου»  έχει ήδη ανακοινώσει το έργο το οποίο θα ανεβάσει  στο θέατρό της την επόμενη σεζόν.

    Από τον «Παράδεισο των Κυριών» στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη

    Πρόκειται για την συναρπαστική ιστορία μυστηρίου «Ο Αόρατος Επισκέπτης» του Oriol Paulo σε σκηνοθεσία της Σοφίας  Σπυράτου και μετάφραση-διασκευή της Λουίζας Μητσάκου.

    Στο πλευρό της σπουδαίας ηθοποιού θα βρεθεί μεταξύ άλλων ο Χρήστος Πλαΐνης, που τον απολαμβάναμε  τις  δυο προηγούμενες τηλεοπτικές  σεζόν στον «Παράδεισο των Κυριών».

    Από τον «Παράδεισο των Κυριών» στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη

    Από τον «Παράδεισο των Κυριών» στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη

    Λίγα λόγια για το έργο

    Ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του.  Είναι παγιδευμένος σε μία δίνη από ανομολόγητους φόβους, παρορμητικές αποφάσεις, υποψίες και σκιές, μυστικά και ψέματα.

    Μία δαιμόνια δικηγόρος καλείται να φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές του μυστηρίου. Έχει όμως μόνο δύο ώρες στη διάθεσή της, μαζί του, για να ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί.Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και κάθε λεπτό που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας. Ή μήπως όχι;

    Η αλήθεια και το ψέμα, μπλέκονται σε έναν σφιχτοδεμένο ιστό που όσο πιο πολύ ξεδιπλώνεται τόσο πιο περίπλοκος γίνεται. Πόση αλήθεια χωράει σε ένα ψέμα; Πόσο ψέμα κρύβει μια αλήθεια;

    “Ο Αόρατος Επισκέπτης” στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη 

    Πρωταγωνιστούν η Κάτια Δανδουλάκη και ένας θίασος εκλεκτών ηθοποιών, οι Χρήστος Πλαΐνης. Θανάσης Πατριαρχέας, Μελίνα Λεφαντζή, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χλόη Μάντζαρη.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ