Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Αποχώρησε η Ζωή Ασουμανάκη με δάκρυα στα μάτια

    «Θα φάω για όλους σας» είπε η Ζωή Ασουμανάκη αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της, το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

    Επεισόδιο αποχώρησης το αποψινό (14.02.2024) στο Survivor και η Ζωή Ασουμανάκη ήταν εκείνη που ηττήθηκε και στις δυο μονομαχίες παραμονής και τελικά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

    Πριν φτάσει το επεισόδιο στη μονομαχία της αποχώρησης, οι δυο ομάδες έπαιξαν για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και όπως σε κάθε αγώνα τους τελευταία, οι ένταση ήταν η… πρωταγωνίστρια.

    Ακόμη και ανάμεσα σε συμπαίκτες, όταν για παράδειγμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου ηττήθηκε από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία ισοφάρισε για τους Μαχητές. Όταν η παίκτρια των Κόκκινων επέστρεψε στον πάγκο, άρχισε να χτυπιέται από τα νεύρα της για τα λάθη στα ματσαρίσματα, με τον Αλέξη Παππά να της βάζει τις φωνές για να ηρεμήσει.

      

    Τελικά, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους δικούς τους ανθρώπους για πρώτη φορά από την έναρξη του φετινού Survivor.

      

    Και μετά τα γέλια, τις χαρές και τη συγκίνηση από το έπαθλο επικοινωνίας, οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν στον ειδικό χώρο για τη μονομαχία παραμονής που είχε αποκλειστικά χρώμα κόκκινο.

    Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα, ως επιλογή του MVP Φάνη Μπολέτση, τέθηκαν αντιμέτωπες για την παραμονή στο Survivor.

    Η Κατερίνα Δαλάκα «καθάρισε» σε χρόνο dt τη Ζωή Ασουμανάκη, ενώ η Όλγα Πηλιάκη νίκησε τη Μαρία Αντωνά για την παραμονή.

      

      

      

    Ο «τελικός» ήταν ανάμεσα στη Ζωή Ασουμανάκη και τη Μαρία Αντωνά, με τη δεύτερη να επικρατεί τελικά με 4-2 και να στέλνει τη συμπαίκτριά της στην Ελλάδα. Με το σκορ στο 3-0, η νεαρή παίκτρια των Κόκκινων έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας ότι η ψυχολογία της είχε επηρεαστεί πολύ.

      

      

    Όταν όλα κρίθηκαν, η Ζωή Ασουμανάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και αγκάλιασε, για να αποχαιρετίσει, ακόμη και τον Φάνη Μπολέτση, με τον οποίον είχε κοντραριστεί ουκ ολίγες φορές.

      

    «Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, μετά το τέλος της μονομαχίας.

      

    Και όταν έφτασε η χώρα του αποχωρισμού, «υποσχέθηκε» να… φάει για όλους, με τους Μαχητές να την «παρακαλούν» να φάει και για εκείνους.

      

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ