Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    «Απόδραση» για Παναγιώταρου και Σχίζα σε πολυτελές resort

    Διακοπές σε πολυτελές resort στη Ρουμανία για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα μετά τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους. Μπορεί η οικειοθελής αποχώρηση εκείνου από το «Survivor All Star» να λειτούργησε ως αφορμή για να… μπλεχτεί το ζευγάρι σε έναν φαύλο κύκλο κουτσομπολιού με αναφορές ακόμη και σε τρίτο πρόσωπο, όμως φαίνεται πως ο δεσμός τους καλά κρατεί. Η εκρηκτική influencer και ο γοητευτικός επιχειρηματίας απολαμβάνουν, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες τις ανέσεις ενός συγκροτήματος με πολλαπλές πισίνες και σπα στο Βουκουρέστι.

    «Απόδραση» για Παναγιώταρου και Σχίζα σε πολυτελές resort
    Ο Στάθης Σχίζας

    «Γενικά δεν θέλω καθόλου να το αναλύσω. Τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω ακούσει κι εγώ μαζί σας. Είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα απ’ όλα αυτά που έγιναν» δήλωσε πρόσφατα η Αλεξάνδρα στις τηλεοπτικές κάμερες που την εντόπισαν σε κοσμική έξοδό της, χωρίς τον σύντροφό της. «Είπε κανείς ότι δεν είμαστε μαζί; Περνάμε μια χαρά. Δεν δίνω σημασία στα δημοσιεύματα, με νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου… Δεν με αγγίζει, δεν δίνω σημασία» σχολίασε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας, μιλώντας σε άλλο τηλεοπτικό συνεργείο.

    panagiotaroy679978
    H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κόβει την ανάσα

    Οι δύο νέοι, μετά τη φυγή του επιχειρηματία από τον Αγιο Δομίνικο και την επιστροφή του στην Αθήνα, είχαν επισκεφτεί αθόρυβα την Τήνο, καθώς ήταν επιθυμία του περσινού νικητή του «Survivor» να προσκυνήσει στον Ναό της Παναγιάς. Τώρα η απόδρασή τους στη Ρουμανία έγινε ξεκάθαρα για λόγους χαλάρωσης, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μοιράζονται από εκεί με τους followers τους στο Instagram. Ειδικά η Αλεξάνδρα δίνει… πόνο με τις πόζες της φορώντας super sexy μαγιό, τα οποία αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της. Πώς να μην… τρέχει μετά ο Σχίζας!

    panagiotarou32523

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ