Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκαν οι νέες φωνές των Rick and Morty

    Αποκαλύφθηκαν οι νέες φωνές των Rick and Morty

    Η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του “Rick and Morty” έφερε και την αποκάλυψη των νέων ηθοποιών που θα δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες.

    Ο λόγος για τους Ian Cardoni και Harry Belden, ονόματα των οποίων εμφανίστηκαν κατά τους τίτλους τέλους του πρώτου επεισοδίου. Και οι δύο ηθοποιοί είναι σχετικά νέοι στον χώρο και έχουν παίξει σε μόλις κάποια επεισόδια διάφορων σειρών και τηλεταινίες.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο Justin Roiland, που ήταν και συν-δημιουργός της σειράς, ήταν αυτός που ενσάρκωνε τους δύο χαρακτήρες, αλλά αφαιρέθηκε από αυτήν, ύστερα από τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας (οι οποίες πλέον έχουν καταργηθεί). Έτσι, το κανάλι αποφάσισε ότι για αντικαταστάτες θα βρει διαφορετικούς ηθοποιούς, τους οποίους δεν είχε αποκαλύψει, ακόμα και όταν βγήκε το trailer της έβδομης σεζόν.

    Η έβδομη σεζόν του “Rick and Morty” ξεκίνησε να προβάλλεται εχθές και θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου. Συνολικά αναμένουμε δέκα επεισόδια, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η όγδοη, ένατη και δέκατη σεζόν, οι οποίες θα έρθουν υπό την συμφωνία που υπέγραψαν οι δημιουργοί το 2018 για 70 επεισόδια. Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται μέσω του Netflix.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ