Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Αποκλειστικό: Η Τρίτη ραψωδία της Ιλιάδας ανεβαίνει στο Θέατρο Νους με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Γεννατά

    Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς πρόκειται να μας μεταφέρει στην Τροία ενσαρκώνοντας τα πολυάριθμα πρόσωπα του ομηρικού έπους

    Νάντια Ρηγάτου

    Ο Γεράσιμος Γεννατάς ετοιμάζεται για ακόμα μια θεατρική πρόκληση. Αυτή τη φορά ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Νους και μαζί με την Μαρία Φλωράτου δίνουν ζωή στην Τρίτη ραψωδία της Ιλιάδας σε μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα.

    Γεράσιμος Γεννατάς και Μαρία Φλωράτου μας μεταφέρουν στο μακρινό παρελθόν της Τροίας, όπου οι αντίπαλοι στρατοί είναι παραταγμένοι μπροστά στα τείχη, για να παρακολουθήσουν την μονομαχία, ανάμεσα στον Πάρη και τον Μενέλαο.

    Αποκλειστικό: Η Τρίτη ραψωδία της Ιλιάδας ανεβαίνει στο Θέατρο Νους με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Γεννατά Αποκλειστικό: Η Τρίτη ραψωδία της Ιλιάδας ανεβαίνει στο Θέατρο Νους με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Γεννατά

    Ο νικητής θα κερδίσει τον πόλεμο και θα πάρει για λάφυρο την Ελένη. Ο Πάρης φαίνεται πως χάνει την μάχη, αλλά γλιτώνει τον θάνατο καθώς διασώζεται με μαγικό τρόπο από την θεά Αφροδίτη.

    Ο Μενέλαος μένει μόνος στο πεδίο της μάχης και ο πόλεμος συνεχίζεται…

    Η παράσταση που έχει τίτλο «Ομήρου Ιλιάς | Ραψωδία Γ’ – Τειχοσκοπία» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.

    ΘΕΑΤΡΟ NOŪS-Creative space

    Διεύθυνση: Τροίας 34, Αθήνα

    Φωτογραφίες: Karol Jarek

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ