Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Απόκριες στην Αθήνα: Όλες οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου – Καθαρά Δευτέρα στου Φιλοπάππου

    Οι Απόκριες φτάνουν στην κορύφωσή τους και η Αθήνα γεμίζει εκδηλώσεις από το Σάββατο 16 Μαρτίου έως την Καθαρά Δευτέρα, με ελεύθερη είσοδο.

    Για αύριο Σάββατο (16/3) έχουν προγραμματιστεί δράσεις για μικρούς και μεγάλους σε διάφορά σημεία της Αθήνας. Τα παιδιά θα δημιουργήσουν το δικό τους κολάζ με χαρτοπόλεμο στην Πινακοθήκη, θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και θα διασκεδάσουν στην αποκριάτικη γιορτή στον πεζόδρομο της συμβολής Γενναίου Κολοκοτρώνη και Ματρόζου.

    H Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα πλημμυρίσει με τις μελωδίες της την Καλλιδρομίου, το σύνολο κρουστών Bloco Swingueira με βραζιλιάνικους ρυθμούς και χορό θα πραγματοποιήσει μια αποκριάτικη διαδρομή από τον Περιφερειακό Φιλοπάππου έως την Πλατεία Μερκούρη, ενώ πολιτιστικοί σύλλογοι θα αναβιώσουν έθιμα σε άλλα σημεία της πόλης.

    Στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί παιδική αποκριάτικη γιορτή και αναβίωση της Πλακιώτικης Αποκριάς από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

    Στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί παιδική αποκριάτικη γιορτή και αναβίωση της Πλακιώτικης Αποκριάς από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ