Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
More

    Απών από την τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian” θα είναι (μάλλον) ο Pedro Pascal

    Απών από την τέταρτη σεζόν του "The Mandalorian" θα είναι (μάλλον) ο Pedro Pascal

    Ο Pedro Pascal ενδέχεται να απουσιάζει από την σειρά, στην οποία είναι πρωταγωνιστής, το “The Mandalorian”.

    Σύμφωνα με το Inside the Magic (μέσω Hola), ο ηθοποιός μάλλον δεν θα επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν της σειράς. Μάλιστα, λέγεται ότι ούτε στην τρίτη έπαιξε πολύ – οι κασκαντέρ του έκαναν την περισσότερη δουλειά – και δάνειζε απλά την φωνή του στον χαρακτήρα του Din Djarin.

    “Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο πρωταγωνιστής, Pedro Pascal, πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει στα γυρίσματα, όπως και η τρίτη σεζόν, λόγω των δεσμεύσεών του στο ‘Gladiator 2’ του Ridley Scott, που πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες και της δέσμευσης του Pascal στη δεύτερη σεζόν του ‘The Last of Us’, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα την άνοιξη του 2024”, αναφέρει δημοσίευμα του Bespin Bulletin.

    Ο Pascal έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές “Game of Thrones” (2014) και “Narcos” (2015-17) και στις ταινίες “The Adjustment Bureau” (2011), “The Great Wall” (2016), “Kingsman: The Golden Circle” (2017), “The Equalizer 2” (2018), “If Beale Street Could Talk” (2018), “Triple Frontier” (2019), “Wonder Woman 1984” (2020), “We Can Be Heroes” (2020), “The Unbearable Weight of Massive Talent” (2022), “The Bubble” (2022) και “Strange Way of Life” (2023). Τον τελευταίο καιρό τον είδαμε στην τηλεοπτική μεταφορά του “The Last of Us”, που έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2025. Αναμένουμε τα “Gladiator 2”, “Drive-Away Dolls”, “Freaky Tales”, “The Uninvited”, “Crime 101” και την σειρά “My Dentist’s Murder Trial”.

    Η τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian” ενδέχεται να καθυστερήσει, παρά το γεγονός ότι τα σενάρια των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ο Jon Favreau είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Famuyiwa. Μιλώντας στο Star Wars Celebration ο Filoni αποκάλυψε ότι ο Din Djarin δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της σειράς (κάτι για το οποίο ο Pedro Pascal δεν έχει κανένα πρόβλημα), ενώ η ταινία που ετοιμάζει θα είναι το λογικό φινάλε τόσο αυτής της σειράς, όσο και των “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett”.

    Να τονίσουμε ότι η απουσία του ηθοποιού από την σειρά είναι φήμη και δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει ή όχι. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ