Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει για την πολιτική – Έχει καταπαντήσει και αυτό που λέμε δεοντολογία»

    Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, με αφορμή την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να ασκήσει αυστηρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, εκφράζοντας την άποψη ότι ο τελευταίος είχε αρνητική επίδραση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε αρχικά πως «αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί προτεραιότητα δεν είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά είναι να βάλουμε, να βάλω, πλάτη διότι διαλυθήκαμε και πρέπει να σώσουμε το κόµµα. Πρέπει να σώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να βάλουμε πλάτη στην Αριστερά».

    «Εγώ και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είμαστε προβεβλημένοι, αλλά έχουμε και ένα βιογραφικό που μπορεί να στηρίξει μια υποψηφιότητα, πρέπει να το κάνουμε. Και το έκανα. Προέτρεψα κι άλλους συντρόφους να το κάνουν και πιστεύω ότι θα το κάνουν κι άλλοι. Αρχικά να φέρουμε κόσμο στην κάλπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε για τις προσωπικές µας φιλοδοξίες».

    Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, δε, εκεί ο Απόστολος Γκλέτσος απασφάλισε. «∆εν κάνει. Το παιδί δεν κάνει για την πολιτική. Έχει καταπατήσει ακόμα και αυτό που λέμε δεοντολογία. ∆εν μπορείς να μιλάς για «µαύρα» ταμεία. Σίγουρα δεν κάνει για την Αριστερά, διότι είναι ένας άνθρωπος που του παραδώσαμε ένα κόµµα αριστερό και αυτός έκανε βόλτα από κανάλι σε κανάλι διαφημίζοντας τον προσωπικό του πλούτο και την προσωπική του ευτυχία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ