Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Απόστολος Γκλέτσος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική και το κάνεις για την τηλεθέαση»

    Απόστολος Γκλέτσος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική και το κάνεις για την τηλεθέαση»

    Εκτός εαυτού βγήκε ο ηθοποιός σε ερώτηση που δέχθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

    Σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά ενεπλάκησαν το πρωινό της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου και ο Απόστολος Γκλέτσος.

    Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προκειμένου να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου, με τον ίδιο να επιτίθεται στην παρουσιάστρια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας που έχει κάνει στο παρελθόν και οι οποίες έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Το 2024 δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό».
    .
    «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα» συνέχισε, με την παρουσιάστρια να εκπλήσσεται με τα σχόλια του ηθοποιού, απαντώντας του: «Μαζί μου μιλάς; Με προσβάλλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια!». «Γιατί ομοφοβικούλα το βάζεις αυτό για συζήτηση; Πάμε παρακάτω ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δύο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!», συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο Απόστολος Γκλέτσος, κλείνοντας απότομα τη σύνδεση με την εκπομπή.

    «Έχω σοκαριστεί! Και ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος κάνει το ίδιο με αυτό που κατηγορούσε άλλους ότι του έκαναν! Ποιος είναι ομοφοβικός; Ο κύριος Γκλέτσος, όχι εγώ», είπε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση της.

    Απόστολος Γκλέτσος Κατερίνα Καινούργιου



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ