Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    «Λύγισε» on air ο Απόστολος Γκλέτσος

    Ο Απόστολος Γκλέτσος καλεσμένος στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του, στην καριέρα ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

    «Όλοι όσοι συμμετείχαμε στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ. Ήταν έτσι το πακέτο που ήθελαν να πλασάρουν οι επικοινωνιολόγοι, αυτή ήταν η δουλειά τους. Αν δεν παίρναμε εμείς γράμματα, θα σήμαινε ότι δεν έκαναν αυτοί καλά τη δουλειά τους.

    gkletsos63181

    Εγώ ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική. Πήγα στη σχολή του αείμνηστου Θεοδοσιάδη και μπήκε το νερό στο αυλάκι. Με βρήκε ο Μανουσάκης, στον οποίο χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα, μετά ο Σταμάτης Φασουλής, στον οποίο χρωστάω τη θεατρική μου καριέρα. Συνεργάστηκα με τη Ρούλα, ήμουν το κολομπότσι της και της χρωστάω πολλά».

    apostolos gkletsos

    Όσο για το πρόβλημα υγείας που πέρασε ανέφερε: «Ούτε πιο καλό άνθρωπο με έκαναν, ούτε πιο δυνατό. Με έκαναν σίγουρα πιο προσεκτικό, μπήκα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, όχι μόνο διατροφής. Με ενημερώνουν ότι έχεις χαιρετίσματα από τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον υπέροχο συνθέτη μας. Εμένα κάπου πήρε το αυτί μου να τραγουδάς το Κάτω Απ’ Το Πουκάμισό Μου. Μάγος ο Νικολόπουλος, είναι Α’ Εθνική μαζί με τους πολύ μεγάλους. Εγώ είμαι ο πιο φάλτσος άνθρωπος του κόσμου», δήλωσε και ακούγοντας το τραγούδι συγκινήθηκε.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ