Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Αποτυχία $250 εκατομμυρίων ήταν το “Citadel” για το Amazon

    Αποτυχία $250 εκατομμυρίων ήταν το "Citadel" για το Amazon

    Δεν είναι μυστικό ότι το “Citadel” ήταν ένα μικρό φιάσκο… το οποίο κόστισε στο Amazon $250 εκατομμύρια.

    Σύμφωνα με την αναφορά του Bloomberg, “καμιά σειρά δεν απεικονίζει καλύτερα τη φιλελεύθερη δαπάνη του Amazon από το ‘Citadel’, ένα παγκόσμιο κατασκοπικό θρίλερ που στοίχισε πάνω από $250 εκ. για την πρώτη του σεζόν”.

    Το χειρότερο βέβαια έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης. Παρά το γεγονός ότι ήταν μία από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει αρκετά το κοινό, αποτυγχάνοντας να βρεθεί στην λίστα των δέκα σειρών με τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στις ΗΠΑ σε οποιαδήποτε εβδομάδα από την πρεμιέρα του στις 28 Απριλίου. Κατάφερε, ωστόσο, να βρεθεί στο Τop 10 original σειρών σε συνδρομητική, αλλά βρέθηκε πίσω από το “Barbecue Showdown” του Netflix.

    Σε συνέντευξή της με το Variety, η υπεύθυνη δραματικών σειρών του Amazon Studios, Odetta Watkins, επέμεινε ότι η σειρά χρειάζεται χρόνο για να μεγαλώσει.

    “Μπορώ να σας πω ότι από τη δημιουργική πλευρά, για μένα, είναι μια νίκη, γιατί η σειρά δημιουργήθηκε για να μπορεί να μιλήσει στον κόσμο”, είπε. “Δεν θα πετύχει κάθε σειρά σε κάθε μέρος στο ίδιο επίπεδο, αλλά όσο μεγαλώνει το franchise, πιστεύω ότι τα νούμερα θα μεγαλώσουν, μεταξύ άλλων και στις ΗΠΑ”.

    “Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά κεφάλαια”, πρόσθεσε. “Πιστεύω ότι θα ξεκινήσετε να βλέπετε το κοινό να απαντά διαφορετικά καθώς προχωρά. Στις ΗΠΑ, είμαστε πολύ κορεσμένοι και βλέπουμε τα πάντα με κριτική ματιά, λέμε, ‘Αυτή η σεζόν δεν ήταν τόσο καλή, όσο η προηγούμενη’. Νομίζω ότι το ‘Citadel’ θέλει χρόνο για να μεγαλώσει”.

    Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι εντός της Amazon που δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με την αποτυχία. Όπως φαίνεται, η εταιρία εξετάζει τα έξοδα του στούντιο σε original προγράμματα και σκέφτεται να κάνει εξονυχιστικό έλεγχο στον προϋπολογισμό του “Citadel”.

    Το “Citadel” έχει ήδη ανακοινώσει τη δεύτερη σεζόν του, καθώς και διάφορα spin-off που θα χτίσουν λίγο παραπάνω την ιστορία των χαρακτήρων. Οι εν λόγω σειρές θα λαμβάνουν χώρα σε Ιταλία, Ινδία, Ισπανία και Μεξικό. Στην ινδική σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Varun Dhawan και Samantha Ruth Prabhu, ενώ η ιταλική, που θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2024, θα φέρει το όνομα “Citadel: Diana”.

    Είδατε το “Citadel”; Πως σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ