Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    AppleTV+: Ταινίες και Σειρές (Μάρτιος 2020)

    AppleTV+: Ταινίες και Σειρές (Μάρτιος 2020)


    Δυο νέες κυκλοφορίες μας έχει ετοιμάσει η AppleTV+ για τον Μάρτιο, εκ των οποίων η μία είναι μια από τις πιο πολυαναμενομενες κυκλοφορίες της υπηρεσίας.

    Επιτέλους θα δούμε το “Amazing Stories” του Steven Spielberg, του οποίου τα επεισόδια θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία οπότε θα μας κρατήσει συντροφιά όλο τον μήνα. Επιπλέον, ημερομηνία έλαβε και η ταινία “The Banker” μετά από καθυστέρηση δύο μηνών.

    Amazing Stories Season 1 (6 Μαρτίου) – Σειρά

    Η ανθολογική σειρά φαντασίας βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του 1985, δημιουργίας Steven Spielberg, με τον διάσημο σκηνοθέτη να επανέρχεται για τη θέση εκτελεστικού παραγωγού. Το “Amazing Stories” αναμένεται να “μεταφέρει το κοινό στον κόσμο των θαυμάτων, μέσα από τους φακούς των σύγχρονων, πιο ευφάνταστων κινηματογραφιστών, σκηνοθετών και σεναριογράφων”.

    The Banker (20 Μαρτίου) – Ταινία

    Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το “The Banker” επικεντρώνεται στους επιχειρηματίες Bernard Garrett (Anthony Mackie) και τον Joe Morris (Samuel L. Jackson), που έστησαν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο το ’60, βοηθώντας άλλους Αφροαμερικανούς να ζήσουν το Αμερικανικό όνειρο. Με την βοήθεια της συζύγου του Garrett, εκπαιδεύουν έναν καυκάσιο άντρα ως το πρόσωπο της επιχείρησης τους, ενώ οι δυο τους υποδύονται τον σοφέρ και επιστάτη του. Η επιτυχία τους τελικά τραβά την προσοχή και τα πάντα θα βρεθούν σε κίνδυνο.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ