Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Απροσδόκητη αλλαγή! Facebook και Messenger ξανά μια εφαρμογή

    Θυμάστε εκείνη την εποχή που το Messenger ήταν ενσωματωμένο στο Facebook; Η Meta επίσημα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσθέσει εκ νέου στην εφαρμογή μηνυμάτων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τις δοκιμές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

    Οι δρόμοι του Messenger και του Facebook χώρισαν το 2014, καθώς ο CEO Mark Zuckerberg πίστευε ότι ο διαχωρισμός θα πρόσφερε μια καλύτερη εμπειρία χρήσης. Τώρα, η Meta άλλαξε γνώμη, γεγονός, βέβαια, που δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, αφού σχετικές φήμες ακούγονταν εδώ και καιρό.

    Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει καθαρά με τον ανταγωνισμό που δέχεται ο Facebook από το TikTok. Η κινέζικη πλατφόρμα social media προσφέρει built-in επιλογές μηνυμάτων, κάτι που το Facebook “ξεφορτώθηκε” εδώ και μια δεκαετία περίπου.

    Το Facebook είναι γεγονός ότι βρίσκεται σε περίοδο αναμόρφωσης, καθώς τα τελευταία χρόνια θεωρείτο ότι “αργοπέθαινε”. Βασικός λόγος ήταν ότι είχε χάσει πολλούς από τους νεαρούς κυρίως χρήστες του και τα κεφάλαια έπεφταν κατά βάση στην ανάπτυξη του Metaverse.

    Τα πρόσφατα στοιχεία ωστόσο έδειξαν ότι δεν αποτελεί μια “νεκρή” πλατφόρμα, αφού απαριθμεί 2 δισ. ενεργούς χρήστες ημερησίως. Το πόσοι βέβαια από αυτούς τους users προχωρούν σε αναρτήσεις στην πλατφόρμα καθημερινά και χρησιμοποιούν πράγματι το μέσο είναι μια άλλη ιστορία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ