Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αρχές Ιουνίου το “δερμάτινο” G4 στην ελληνική αγορά

    LG G4

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#424242″ arrow=”yes” align=”left”]Με κυρτή οθόνη 5,5 ιντσών[/quote]

    Η LG παρουσίασε το νέο κορυφαίο της smartphone, δίνοντας έμφαση στις φωτογραφικές του δυνατότητες και τη δερμάτινη επένδυση της πίσω όψης

    Δίνοντας έμφαση στις φωτογραφικές του δυνατότητες, η LG παρουσίασε το νέο κορυφαίο της smartphone. Η βασική κάμερα του G4 διαθέτει φακό με διάφραγμα F1.8, επιτρέποντας σε 80% περισσότερο φως (συγκριτικά με το G3) να φτάσει στον αισθητήρα εικόνας.

    Εμφανισιακά, το G4 διαφοροποιείται χάρη στο επεξεργασμένο στο χέρι δέρμα (σε έξι χρώματα) που καλύπτει την πλάτη της συσκευής. Σύμφωνα με την LG, η διαδικασία επεξεργασίας και φυτικής βαφής το δέρματος γίνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες. Επιπλέον, το βαμμένο με φυτικά χρώματα δέρμα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μπορεί να ανακυκλωθεί εύκολα, αφού δεν έχουν χρησιμοποιηθεί δραστικές χημικές ουσίες κατά την επεξεργασία του.

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/05/lg1.jpg”]

    Η οπίσθια όψη του G4 είναι ωστόσο διαθέσιμη και σε άλλες επιλογές υλικών, όπως το Ceramic White, το Metallic Gray και το Shiny Gold, τα οποία ωστόσο δεν προβλέπεται να δούμε επίσημα στην ελληνική αγορά. Το “δερμάτινο” G4 αναμένεται στα ελληνικά καταστήματα την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, πιθανότατα στα 769 ευρώ, με 3 Gb RAM και 32 Gb αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD καρτών.

    Η φωτογραφική λειτουργία του G4 υποστηρίζεται από Color Spectrum Sensor. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας (των 16 MPixels) υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση των χρωμάτων, αφού σύμφωνα με τους Κορεάτες, “διαβάζει με ακρίβεια τις τιμές RGB του περιβάλλοντος φωτισμού σε ένα πλάνο, καθώς και του υπέρυθρου φωτός που αντανακλάται από τα αντικείμενα”.

    [ad id=”6783″]

    Για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες selfies, η LG εφοδιάζει το G4 με εμπρόσθια κάμερα 8 MP, καθώς η λειτουργία Gesture Interval Shot βελτιώνει ακόμη περισσότερο την αρχική λειτουργία Gesture Shot, τραβώντας τέσσερις φωτογραφίες με διαφορά δύο δευτερολέπτων μεταξύ τους, μεγιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα να φωτογραφηθεί το τέλειο πλάνο κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Η έναρξη της διαδικασίας γίνεται πολύ εύκολα, ανοιγοκλείνοντας κάποιος το χέρι του δυο φορές μπροστά από τον φακό.

    Η LG βελτίωσε ακόμη περισσότερο την απόδοση της φωτογραφική μηχανής σε χαμηλό φωτισμό με το OIS 2.0, το οποίο διπλασιάζει την απόδοση του βελτιωμένου OIS+, επεκτείνοντας το εύρος της σταθεροποίησης της εικόνας από ένα βαθμό, σε δύο, στους άξονες Χ και Υ, και με την προσθήκη για πρώτη φορά κι ενός τρίτου άξονα.

    [lightbox thumb=”http://refreshnews.gr/wp-content/uploads/2015/05/lg2.jpg”]

    Νέο χαρακτηριστικό για το G4 αποτελεί και η φωτογραφική λειτουργία Manual Mode. Επιτρέπει σε όσους ασχολούνται περισσότερο με τη φωτογραφία να εξασκούνται σε πιο καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις, ελέγχοντας άμεσα την εστίαση, την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, την αντιστάθμιση της έκθεσης και την ισορροπία του λευκού σε κάθε τους λήψη. Μπορούν ακόμα να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες τους σε μορφή αρχείου RAW, εκτός από JPEG, για ακόμη πιο μεγάλη ακρίβεια στην επεξεργασία, χωρίς απώλεια των λεπτομερειών.

    Το G4 είναι εξοπλισμένο με τη νέα IPS Quantum Display οθόνη 5,5 ιντσών της LG Display, που προσφέρει 20% καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, 25% βελτίωση της φωτεινότητας και 50% μεγαλύτερη αντίθεση. Πρόκειται για την πρώτη οθόνη Quad HD που χρησιμοποιεί τεχνολογία Advanced In-Cell Touch, συνδυάζοντας οθόνη LCD και αισθητήρα αφής σε ένα ενιαίο στρώμα για ακόμα καλύτερη αναπαραγωγή των χρωμάτων και ευαισθησία στο άγγιγμα.

    Φοράει αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh και σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα που θεωρητικά προσφέρει ο εξαπύρηνος (2+4) και ενεργειακά αποδοτικός επεξεργαστής Snapdragon 808 της Qualcomm (με τεχνολογία X10 LTE), έχει αυξημένη αυτονομία κατά 20%, συγκριτικά πάντα με το G3.

    Ο σχεδιασμός και του νέου smartphone ακολουθεί τις Slim Arc γραμμές της LG. Η οθόνη διαθέτει ελαφριά κυρτότητα και πέρα από την ιδιαιτερότητα του σχήματος, η LG υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο ντιζάιν προσφέρει στη συσκευή αυξημένη ανθεκτικότητα -20% μεγαλύτερη από ένα επίπεδο smartphone, αν πέσει κάτω με την πλευρά της οθόνης. Παράλληλα δίνει στη συσκευή ακόμα πιο άνετη και ασφαλή αίσθηση στο χέρι.

    Τέλος, το G4 είναι η πρώτη συσκευή της LG που χρησιμοποιεί το νέο περιβάλλον λειτουργίας UX 4.0 (πατώντας σε Android Lollipop), το οποίο υπόσχεται μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, καθώς οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι κατανοεί και ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ