Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
More

    Αργυρούπολη: Ιδιοκτήτης καταστήματος έδωσε «μάχη» σώμα με σώμα με ληστές (βίντεο)

    Αργυρούπολη: Ιδιοκτήτης καταστήματος έδωσε «μάχη» σώμα με σώμα με ληστές (βίντεο)

    Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αργυρούπολη, όταν δύο ληστές εισέβαλαν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών για να αρπάξουν τις εισπράξεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, την ώρα που ο ιδιοκτήτης ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από τον χώρο.

    Δύο κουκουλοφόροι φορώντας γάντια, όρμησαν στον ιδιοκτήτη που είχε μαζί του τσαντάκι με χρήματα. Ο επιχειρηματίας, όμως, αντέδρασε άμεσα, απωθώντας τους επίδοξους ληστές. Η συμπλοκή συνεχίστηκε έξω στο πεζοδρόμιο, όπου ένας γείτονας έσπευσε να βοηθήσει. Μπροστά στην αντίσταση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να καταφέρουν να αποσπάσουν τις εισπράξεις.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν προετοιμαστεί, καθώς το όχημα διαφυγής τους ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα από το κατάστημα. Μάλιστα, είχαν καλύψει τις πινακίδες με καφέ μονωτική ταινία για να δυσκολέψουν τον εντοπισμό τους. Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και συγκεντρώνουν καταθέσεις, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

    Δείτε βίντεο από την επίθεση στην Αργυρούπολη:

    Δείτε βίντεο από την επίθεση στην Αργυρούπολη:

    Source link

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ