Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς

    Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς

    Η Κολομβία είναι από τις χώρες με τις ωραιότερες γυναίκες. Και δεν είναι τυχαίο που η χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει «χτίσει» παράδοση στους διαγωνισμούς ομορφιάς, αναδεικνύοντας τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.

    Μία από αυτές είναι και η Ariadna Gutierrez, η οποία το 2015 είχε φτάσει στις δύο φιναλίστ του τελικού τους διαγωνισμού «Μις Υφήλιος». Μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο έζησε τότε και μία δυσάρεστη εμπειρία, καθώς ο παρουσιαστής μπερδεύτηκε και αρχικά είχε πει ότι εκείνη κέρδισε το στέμμα, το οποίο της φόρεσαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν λίγα λεπτά ελάχιστα την απίστευτη γκάφα τους.

    Και μπορεί να λένε ότι ο πρώτος τα παίρνει όλα, ο δεύτερος τίποτα, όμως αυτό δεν ίσχυσε στην περίπτωση της Ariadna Gutierrez. Το πανέμορφο μοντέλο από την Κολομβία είδε τις μετοχές της να κάνουν απανωτά limit up και οι πόρτες να ανοίγουν διάπλατα, ακόμη και οι κινηματογραφικές.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Με όπλο την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Λατίνα Ariadna δε δυσκολεύτηκε καθόλου. Έχει ποζάρει και για μεγάλα περιοδικά, χαρίζοντας στο κοινό της σέξι φωτογραφίσεις. Σέξι, όμως, είναι και οι φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναδεικνύουν τα υπέροχα κάλλη της.

    Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς Ariadna Gutierrez: Η αποθέωση της Κολομβιανής ομορφιάς

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ