Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Άρης Καβατζίκης για Γιώργο Νταλάρα: Μας έβαλε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να κάνουμε αυτοκριτική

  Το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τον Γιώργο Νταλάρα σχολίασαν σήμερα (22/1) στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Ο Άρης Καβατζίκης εξήγησε ότι συμφωνεί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με τον τραγουδιστή σε αυτά που είπε και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Γιώργος Νταλάρας: «Έβαλε μια βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης».

  Συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Εμένα η πρώτη μου σκέψη είναι ότι συμφωνώ σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε αυτά που είπε. Δεν θα μείνω στο εντελώς προσωπικό σχόλιο προς τη δημοσιογράφο, το “χαριτωμένη κοπέλα”. Είναι η μόνη μου διαφωνία μαζί του, το αν είναι χαριτωμένη κοπέλα ή όχι, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα. Για μένα το ζήτημα είναι πολύ πιο βαθύ από αυτά που ακούμε από τον κύριο Νταλάρα. Νομίζω ότι ο κύριος Νταλάρας έβαλε μια βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης. Και κρατάω αυτό».

  Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Το ότι ο κύριος Νταλάρας, μας έβαλε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και όλοι αυτοί που ευθύνονται για τα παιδιά που κρατάνε, αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που κρατάνε τα μικρόφωνα, να ξανασκεφτούν τι ακριβώς έχουν κάνει σε αυτό το επάγγελμα».

  «Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει αυτό. Αλλά τουλάχιστον μας έβαλε τον θεμέλιο λίθο για να κάνουμε έναν διάλογο…», σημείωσε.

  Επίσης πρόσθεσε: «Πολύ περισσότερο με έχει προσβάλλει η συμπεριφορά τραγουδιστών, πολύ μικρότερων σε ηλικία από τον κύριο Νταλάρα, με αυτά που μας έχουν κάνει, έχω υπάρξει κι εγώ με το μικρόφωνο και είναι και τιμή μου που πέρασα και απ’ αυτό. Πολύ περισσότερο με έχουν προσβάλει τραγουδιστές και μάνατζερς τραγουδιστών με την κατάπτυστη συμπεριφορά απέναντι στους δημοσιογράφους. Και όχι με μανατζαρέους που μας έφτυναν κατάμουτρα και με τραγουδίστριες που μας μιλούσαν μετά από αναμονή 2,5 ωρών».

  «Περισσότερο με έχουν προσβάλλει όλες αυτές οι τραγουδίστριες από αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας… Τους προσβάλλει ο κύριος Νταλάρας που τους δίνει αξία και τους λέει “παιδιά αλλάξτε ρότα”. Οι τραγουδιστές είναι το θέμα, δεν μου έχει τύχει να περιμένω δύο ώρες ηθοποιό. Η αναμονή είναι προσβολή!», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ