Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άρης Σερβετάλης για δημοσιογράφους: «Ο άλλος σπούδασε για να στήνει καρτέρια στις πλατείες για μια δήλωση;»

    Στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο Άρης Σερβετάλης και συγκεκριμένα για την περίοδο, που ρεπόρτερ τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του, διεκδικώντας μια δήλωση σχετικά με ένα θέμα της επικαιρότητας, που αφορούσε στο όνομά του.

    Ο τελευταίος εξήγησε την Τρίτη (8/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», πως κατά τη γνώμη του δεν θα έπρεπε οι δημοσιογράφοι και οι εικονολήπτες να προσεγγίζουν κάποιο πρόσωπο με την τακτική του «πεσίματος».

    «Υπάρχει αυτή η τάση που και να μη θέλει κάποιος να μιλήσει, σε παρακολουθούν έξω από το σπίτι με το ζόρι για να πεις την άποψή σου, για να μιλήσεις και να σε γράψει η κάμερα, για να πει η τάδε εκπομπή, ότι «έπιασε» το τάδε πρόσωπο», είπε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

    Αναφορικά με την προσωπική του εμπειρία με δημοσιογράφους κάτω από το σπίτι του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Τους είπα «ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά εάν ήθελα να πω κάτι, έχω τόσες προσκλήσεις, που πολύ ευχαρίστως θα πήγαινα σε μια εκπομπή να το κάνω. Από την στιγμή που δεν θέλω να το κάνω αυτό, γιατί δεν το σέβεστε και έρχεστε έξω από το σπίτι και περιμένετε ώρες ολόκληρες μέσα στο κρύο;».

    Είτε ο δημοσιογράφος, είτε ο εικονολήπτης χάνει από αυτό, δεν είναι αυτό το επάγγελμά του. Δηλαδή ο άλλος σπούδασε για να στήνει καρτέρια στις πλατείες για το πότε θα έρθει αυτός, ο οποίος τον παρακολουθούν, για να του πάρουν μια δήλωση;

    Το συμπέρασμα είναι, ότι έτσι είναι το σύστημα και η κατάσταση, που έχουμε φτιάξει, που μας παρασέρνει και δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντισταθούμε και βάζουμε συνεχώς δικαιολογίες. Όπως τότε που μίλησα σε αυτό το παιδί, αφού έκλεισαν οι κάμερες και τους είπα «ρε παιδιά δεν είναι αυτή η δουλειά σας» και μου απάντησε ο ένας «όχι, αυτή είναι η δουλειά μου». Του απάντησα με τη σειρά μου «νομίζω πως το έχεις παρεξηγήσει, δεν σπούδασες δημοσιογραφία, η εικονοληψία για να περιμένεις μέσα στη νύχτα, πότε θα σκάσει ο άλλος». 

    Φυσικά και ένιωθα ενοχή, είναι ταλαιπωρία. Εγώ δεν θα δεχόμουν να το κάνω αυτό», είπε ο Άρης Σερβετάλης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ